Cupa VSS I, 13-14 martie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bubu, sper ca nu la mine te refereai, ca eu nu numai ca nu am castigat vreun concurs acolo, dar voi ati fost mai mult pe circuitul ala decat mine deci ar trebui sa-l stiti mai bine. Oricum nu prea e mare lucru de stiut. Ideea e sa va uitati pe pozele ce le-a pus Sorin cu configuratia traseului si sa studiati trasele pe care ar trebui sa mergeti, iar in tura de recunoastere sa mergeti pe ele, chiar si cu viteza mica. O sa va ajute mult. Cand va dati pe timp trebuie doar sa fiti atenti la punctele de franare, pt ca o sa aveti viteza mai mare si sa nu franati prea tarziu sa nu mai apucati sa va inscrieti pe trasa dorita. De iesit in decor nu prea o sa aveti unde iesi chiar daca o sa faceti vreo greseala.
Leave a comment:
-
chiar nu mai stiu ... ca de doua zile tot zic ca pun timpii de pe circuit pe net si nu am mai apucat. undeva la 1,10 min / tura si 3,28/ 3 ture... parca, dar nu sunt chiar sigur
Leave a comment:
-
intradevar, in afara de tura de recunoastere nu se face alta. Nici eu nu am pus piciorul (sau roata
) pe circuitul ala si nici pe altul pana acum si am scos un timp apropiat de cel al lui sorin, deci se poate. Crede-ma ca pe unul care nu a facut nici o cursa pana acum ca nu e greu sa "vezi" circuitul si ai timp sa "gandesti" traiectoria. Trebuie doar sa fii calm si sa te concentrezi la ce ai de facut 
Daca ajungeti in timp util vom mai discuta dimineata despre impresiile mele de pe circuit
(asa am zis-o de parca eu as fi gigi si deja am castigat cateva concursuri aici
)
Leave a comment:
-
bubule o intrebare de nestiutor..in afara de tura de recunoastere alta nu avem voie sa facem ,asa-i?intreb ca eu n-am vazut circuitul pana acum si nu m-am dat niciodatA
si nah sa stiu la ce sa ma astept:d
Leave a comment:
-
Silviu eu ma gandeam la dezinfectante nu la spirtoase! :P
Pai in afara de mareom(care e "tata lor"
) mai e Adi(Lacri), cel putin din cat cunosc eu!
Stai linistit ca daca e iti dau eu... cupa mea!
bubu eu sa stii ca ma risc s-o miros ca mi-am montat... filtru de polen!
Nu vad pe lista aia... majorete, animatoare sau ceva de genu'! Sau asta fac extra asistentele de pe ambulante?
Stai linistit ca nu vine nimeni cu Kalashnikovu'. Nu va mai stresati atata ca e doar un concurs!
Leave a comment:

Leave a comment: