Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sibianul
    replied
    Cobra7 , SILVIU MM, i-as impusca, dar, nu-i o solutie ca vin altii
    Octavian___31, nu mi-e frica, distractia era pe primul plan.Data viitoare sigur ne intrecem!
    Inca o data bafta tuturor concurentilor!

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    stai linistit ca o sa iti baune detectorul la maxim cand te apropii de giratoriul de la Selgros si circuit

silviu: ar fi o chestie si varianta asta ... atunci eventual mutam o mansa in parcare la selgros

Leave a comment:

• Cobra7
    replied
    Ar fi bine sa puneti cate un radar la fiecare intrare ca sa apucam sa oprim la timp!

Leave a comment:

• Silviu_MM
    replied
    bubu cei care participam lasam masinile la selgros si spectatorii le parcheaza acolo aproape,nu?)

Leave a comment:

• raul80rau
    replied
    salutari

Originally posted by MS 41 NZN View Post
    ne da cineva o adresa unde se tine concursul?niste coordonate pt gps care sa ne duca acolo,sau stiu eu...sa ne astepte careva la intrare in arad....:-??
    multumesc.
    aveti acolo coordonatele, din ce parte vi daca e dinspre oradea, cum intrii in arad e un sens giratoriu, iesi prin stanga(ti tabla cu deva sau bucuresti) si parcurigi centura iar dupa linia de tren mergi inainte si nu ai cum sa ratezi ca e circuitul acolo...iar daca se vine dinspre deva cum dai cu botu masinii in ard pe dreapta e circuitul...hai noroc si drum bun, ne vedem maine!!

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    pentru cei care vin dinspre DEVA e usor ... cand vad pe stanga OBI si REAL sa se uite putin mai in fata pe dreapta si or sa vada circuitul pe partea ailalta de drum decat marketurile.
    vi-am mai dat si un telefon: 0741020406 in caz de nevoie.

Pentru cei care vin de la Oradea cand ajung la giratoriul cu centura aradului sa o ia in stanga pe centura si ajung exact langa circuit.

ATENTIE: avand in vedere numarul mare de participanti si numarul mic de locuri de parcare de la circuit sfatul meu este sa faceti giratoriul si sa lasati masinile in parcarea de la SELGROS care e vis a vis de circuit.

Leave a comment:

• Cobra7
    replied
    NZN-ule, coordonatele GPS le-a pus pe cateva pagini mai inainte bubu!
    46°10'26.30"n
    21°22'23.05"e

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by sibianul View Post
    Mda..!
    Cu parere de rau, avand in vedere ca ieri la servici au aparut probleme..................
    Mda...se pare ca ti-e frica de mine
    Lasa, nu-i nimic, data viitoare.

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    ne da cineva o adresa unde se tine concursul?niste coordonate pt gps care sa ne duca acolo,sau stiu eu...sa ne astepte careva la intrare in arad....:-??
    multumesc.

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Sa nu care cumva sa veniti cu mana goala de-acolo .

Succes si drum bun!

Leave a comment:

• `dada
    replied
    Originally posted by CataFOF View Post
    gata , noi am plecat spre arad
    drum bun, distractie faina si bafta la concurs! Asteptam CUPa

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by CataFOF View Post
    gata , noi am plecat spre arad
    Drum bun, va tinem pumnii, sa veniti cu o cupa ceva de-acolo!!

Leave a comment:

• Silviu_MM
    replied
    kill them....kill them all !!!

Leave a comment:

• Cobra7
    replied
    Ba ai ce sa faci! Impusca-i!

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Mda..!
    Cu parere de rau, avand in vedere ca ieri la servici au aparut probleme ( am prins ca se fura dintr-o gestiune), urmeaza inventarele la gestiunea respectiva, asa ca nu pot sa vin nici pa spectator macar!
    Imi pare foarte rau, dar...credeti-ma ca efectiv nu am ce sa fac!
    Bafta tuturor participantilor!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google