Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jeff
    replied
    Si pe aceasta cale ii multumim lui Sorin pentru reusita evenimentului si pentru satisfactia ce ne-a oferit-o, a fost o incercare grea dar a dovedit-o cu succes, la mai mare! Mareom a facut din nou cinste marcii nationale intr-o grupa in care concurenta a fost mare, au venit oameni cu masini special construite. Atasez o poza cu rezultatele grupei implicate.
    Attached Files

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    mi-a placut foarte tare ieri...imi pare rau ca nu am participat si eu,dar asta e...azi am avut ceva treaba si nah
    @seba,sper ca ti-ai gasit lucrurile lasate la mine in portbagaj...(le-am pus la cobra pt ca eu a trebuit sa plec si nu te gaseam nicaieri)...
    @dsign....cu orgasmul cum a fost?))ma bucur ca am avut ocazia sa stau umpic la povesti si cu tine
    am rabdat putin frig pt ca nu am avut gume de iarna ca si Cata FOF,dar nah...a meritat...
    cum a fost astazi?

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Deci, innebunesc!
    Bag ceva in hotii din tara asta!
    Pai da..ca voi va dadeati, si eu faceam inventare!
    Data viitoare!
    Sorine, felicitari de organizare, din ce am vazut pana acum!

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    Originally posted by MS 41 NZN View Post
    ma domnu...eu stiam ca tu nu esti normal....dapoi acuma mi-am dat cu seama ca tu CHIAR NU ESTI!!!!deci deloc nu esti normal
    toata lumea zicea: "curba aia n-o mai ia","acolo iese in decor"...etc....)ai facut o mare nebunie cu saraca masina....)
    oricum...felicitari si bafta maine daca mai mergi...
    ma, aproape ca ieseam uneori :P

Leave a comment:

• Silviu_MM
    replied
    eu din pacate acum sunt acasa in loc sa imi dau capetii pe circuit dar astea estenu ma asteptam.sper sa reusesc sa rezolv problemele doar
    o sa pun putin mai tarziu pozele ce le am eu

Leave a comment:

• dab2
    replied
    Video overview al evenimentului:

urmeaza video-uri separate cu fiecare participant (cate 1 - 2 ture), inclusiv filmari din cockpit

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    is curios ce fac restu participantilor , imi pare bine ca am cunoscut lume noua si m-am revazut cu altii
    salutari silviu (imi pare rau pentru cele intamplate), streulea , cristi xp , cata fof , dsign , cobra , adi , bubu imi pare bine ca te-am revazut ( dupa 2 ani ), merci mareom pt cursa acordata si detaliile care le-ai zis , seba si imi pare rau daca am uitat pe cineva ,felicitari organizatorilor

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Azi se anunta vreme BETON.
    Asta doar pt ca e mai frig ca ieri dimineata (deci mai incolo va fi soareeeee).
    Last edited by Octavian; 14 March 2010, 08:33.

Leave a comment:

• adyxzz
    replied
    sal

eu am fost doar spectator, dar desi frigul era crunt a meritat, felicitari organizatorilor pentru spectacol, tuturor participantilor si colegilor din LC, loganul a fost ''super tare frate'' ) asteptam un filmulet mai inchegat si poze, sunt curios, eu am filmat cate ceva dar nu-s profi, bafta maine!!!! distractie placuta, ne auzim au fost o gramada cu care am vorbit si ne-am cunoscut azi mi-ar place sa mai vorbim, idul meu hus_adrian bagati acolo in lista si hai la o palavra!

Leave a comment:

• vladutzu89
    replied
    dintre cei care au filmat cursa...e cineva care ne poate face un dvd cu participantii??? platim..da macar sa avem si noi amintire ..cine stie daca a reusit sa aduca sorin pe cineva?

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    NICI OCTAVIAN NU S-A lasat mai prejos , cu trocariciu lui , bravo tavi , mi-a parut bine sa te cunosc .. asteptam pozele

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Originally posted by crististreulea View Post
    am fost, m-am dat dar mai ales ce spectacol dom'le, ce spectacol
    ma domnu...eu stiam ca tu nu esti normal....dapoi acuma mi-am dat cu seama ca tu CHIAR NU ESTI!!!!deci deloc nu esti normal
    toata lumea zicea: "curba aia n-o mai ia","acolo iese in decor"...etc....)ai facut o mare nebunie cu saraca masina....)
    oricum...felicitari si bafta maine daca mai mergi...

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by aleXpeed View Post
    Poze, filmulete, ceva? Cum a fost baieti?
    Inca nu s-a terminat, maine mai e de alergat.
    Momentan e bine, frig in oase + oboseala, emotii, ratari de viteza, masini la consurs multe (foarte multe!), bolizi de 400-500 cp, lume multa, harmalae/agitatie, , deci OK.
    Vremea a tinut cu noi, n-a plouat pana la final, speram si maine la o zi ca si azi macar.

PS: da, si ceva mancatori de ***** la adresa Logan, dar nu-i bagam in seama (latratori/jigodii d-astea care circula cu tramvaiu).

Leave a comment:

• lau
    replied
    E bine ca va-ti distrat. Pozele or sa fie destule cred.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Poze, filmulete, ceva? Cum a fost baieti?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google