If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hai bah vali, ce dracu? io am urcat semenicul pe zapada de 30cm cu gume de vara si fara lanturi, pe tine te sperie drumul bucuresti-arad? hai mah...mereti incet, ca nu va grabeste nimeni, am inteles ca va ia jiji mareom la el in gazda sa nu fie probleme si voi tot nu veniti...nu va luati dupa astia care se sperie cum dau 2 stropi de ploaie. ce dracu? la sibiu anul trecut te-am catalogat "de gasca, doritor de balamuc ocazional", nu ma fa sa-mi schimb parerea despre tine
Gume noi de vara + zapada + drum lung = naspa. Recunosc ca n-am experienta la mers pe zapada, asa ca nu vreau sa risc, sorry. Ma revansez eu pe un Transfagarasan cu prima ocazie ceva mai uscata...
P.S. La Bucalete ninge in continuare, pe jos e o combinatie superba de zapada tasata semi-transparenta semi-inghetata cu aderenta specifica ->0.
poa sa ninga ca zapada nu tine , aici e doar ud drumu chiar daca mai ninge , si eu am de facut in total 700 km , si deaia tot vin .. si vin ca spectator nu participant
hai bah vali, ce dracu? io am urcat semenicul pe zapada de 30cm cu gume de vara si fara lanturi, pe tine te sperie drumul bucuresti-arad? hai mah...mereti incet, ca nu va grabeste nimeni, am inteles ca va ia jiji mareom la el in gazda sa nu fie probleme si voi tot nu veniti...nu va luati dupa astia care se sperie cum dau 2 stropi de ploaie. ce dracu? la sibiu anul trecut te-am catalogat "de gasca, doritor de balamuc ocazional", nu ma fa sa-mi schimb parerea despre tine
Asa cum zicea domnu Fof, eu m-am restras, vremea in Bucuresti e execrabila, avem zapada pe bulevarde. Trist e ca s-a anuntat acelasi lucru pentru vestul tarii pentru zilele urmatoare.
Cu regret anunt ca ma retrag dar nu-i bai, poate aranjam o iesire pe Transfagarasan mai la vara
lasati prognoza pentru altii ... pe fiecare site meteo situatia e alta. posibil ca unul sa o nimereasca, doar ca nu stim care. pe site-ul primariei arad e o alta prognoza: http://arad.ro.weatheradd.com/
da intradevar ninge la arad de pe la vreao 7:15 dimineata, ninge ca'n povesti...acuma asta n-ar fi o problema chiar asa mare, doar sa nu inghete...prognoze pe weekend: vineri/sambata seara -10, sambata 2-3 grade sanse destul de mari....acuma mai sunt 2 zile si o sa vedem cum sta treaba...sper sa vedem si noi o lista pana vineri seara
pe mine ma deranjeaza "excesul de zel" al celor care acum, dupa ce au trecut ninsorile la cea mai mica fulguiala arunca nisip si sare si alte porcarii pe drumuri cand chiar nu mai e cazul, urmarea: pe langa murdarirea masinii mai zboara si bolovani pe parbriz si nu numai ...
la bucuresti m`am trezit de dimineata cu zapada peste mine.
a pus`o bine bine , si inca ninge furios.
VAlentin_N sa retras , sper sa ajung macar eu cu Dsing.
eu nu cred ca o sa fie zapada. posibil sa fie ud. oricum clar nu mai ai ce sa te iei dupa prognoza. ieri aratau ca sambata si duminica o sa fie 3, respectiv 1 grad iar acum arata 5 respectiv 4.
om trai si om vedea.
seba: ne-ai dovedit inca o data (daca mai era cazul) ca nu esti cu "toate" acasa dar ti-am dovedit si noi ca putem sa "stam in rand cu tine" ... asa ca vorba ta, indiferent de vreme balamuc o sa fie
sper ca macar loganistii timisoreni sa isi puna sambata seara volanul "in cui" si sa stea la o "discutie" pe teme ... diverse
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: