Cupa VSS I, 13-14 martie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Intr-adevar Seba a zis bine cu o pagina mai devreme ca eu ma ofer sa-i cazez pe cei din Bucuresti la mine acasa pt ca ei au cel mai lung drum de batut si de aia am incercat ieri sa va sun (dsign si valentin_n) dar nu mi-ati raspuns la telefon niciunul. In continuare oferta ramane valabila, dar sa-mi spuneti din seara asta ca sa stiu. Haideti mah, doar nu va sperie 2 fulgi de zapada acolo. Veniti prudent ca aveti tot timpul la dispozitie. Astept un raspuns de la voi cat mai repede pe forum sau mai bine prin sms la nr 0769 655 572
-
si eu ma alaturi lui streulea:d daca ninge promit sa toc cauciucele pe circuit:dsincer as vrea sa ninga sa nu ne dam la viteza sa ne dam la distractie
oricum daca e baltarie e riscant daca se da careva pentru timp
Leave a comment:
-
daca e sa ne numaram pe cei din arad si timisoara, da, majoritatea suntem in categoria "aia"
Leave a comment:
-
Sa-nteleg ca o sa fie multi din categoria >> http://www.youtube.com/watch?v=PAv8-DNsO2k !?
Leave a comment:
-

vesnicul si nemuritorul streulea ... bah va stie hunii si tatarii ca voi la doua cuvinte tot la balamuc ajungeti .. si la propriu si la figurat
Leave a comment:
-
apai daca e sa fie uscat ma dau pe timp. daca ploua si e apa pe pista ma dau la balamuc.
daca ninge... plec de la start cu frana de mana trasa sus
Leave a comment:
-
lasa ca iti facem poza la masina si iti scoate murdaria de pe ea sorin ... in fotoshop
oricum, indiferent de vreme pe noi ne gasiti la circuit
Leave a comment:
-
In cazul asta eu o sa-mi pun bureti pe roti ca de-abia mi-am spalat masina si nu vreau sa regret cei 30RON!
Leave a comment:
-
intradevar .. soare nu cred ca vom avea, nici zapada pe circuit, dar cel mai posibil si probabil va fi ud.
Leave a comment:
-
Chiar daca a nins in vestul tarii nu sa prins pt ca a continuat cu ploaie,ploaie care cade si la ora asta dar in cantitati mici.Si daca va mai ninge maine poimaine nu cred ca se va prinde,oricum putine sanse sa avem circuit cu zapada sau uscat,cel mai probabil va fi ud asfaltul.
Leave a comment:
-
la noi mai putin si iese soarele ... se poate vedea pe camerele video.
PS gigi, ai fost azi la arad ?
Leave a comment:
-
salutari
fratilor nu va lasa-ti speriati asa usor...la arad s-a oprit ninsoarea de vreo cateva ore, acuma doar ploua dar si eu zic ca vremea pe weekend o sa fie acceptabila....
Leave a comment:

Leave a comment: