Sistem audio Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu cred ca este nimic legat gresit, la mine face exact in modul in care l-ai descris si tu. Daca ii scot fata in timp ce functioneaza el continua sa mearga normal doar ca nu mai am control pe functiile lui nici cu telecomanda(banuiesc ca este normal pentru ca pe fata are receptorul IR).
    Din legaturi nu prea ar avea ce sa fie gresit, sunt 4-5 fire mari si late, rosu+galben pe care ai +, negru pe care ai masa, remote-ul care este albastru sau albastru cu alb si dimer-ul care este portocaliu in rest nu mai e nimic...

    Comment


    • Pai s.a schimbat politica? Inseamna ca daca il pun pe direct si scot fata funtioneaza pana cand moare bateria sau pana dau ala automat sa ii ia curentul ? M.am uitat pe nistefilmuletepe youtube pentru set-up menu si spunea cand e off sa tin apasat pe butonul de volumdar nu se intampla nmk. Nici cand i.am luat alimenatrea nu mi.a dat meniul de inceputpentru ora si demo...

      Comment


      • Mi-am achizitionat un cd player Clarion CZ-202E de curand si iesirea pentru antena era in mufa DIN , adica tubuletul acela de 2 cm . Eu am mufa de la antena normala care intra in casetofonul stock al masinii si a fost nevoie de un adaptor de 10 lei (ISO-DIN) . Problema este ca pierde semnalul foarte repede , spre exemplu in Bucuresti in mers abia pot asculta radio Zu. Voi ce solutii ati gasit ? ce pot face sa prind radio mai bine ? Va multumesc

        Comment


        • Asculti de pe stick/cd
          Si la mine se intampla la fel pe zu. Pe profm merge ok...
          MY CLA

          Comment


          • eu stau si la periferia Bucurestiului si dimineata cand vreau sa ascult Morning Zu se aude ca naiba. chiar nu a gasit nimeni nici o solutie ? o exista un cablu care sa aiba mufa aceea speciala pentru aparatele de radio ? sa nu mai fie acel adaptor ? mai astept raspunsuri

            Comment


            • Cred că trebuie să schimbi antena.
              Eu nu suport radiourile dimineaţa, vorbesc prezentatorii despre vrute şi nevrute, sunt insuportabili, cam cum e la televizor seara mai ales, când îl porneşti te oripilează cu emisiunile lor de ...... Eu nu mă mai uit la televizor de nu mai ştiu când iar radio numai rock fm... Părerea mea.
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

              Comment


              • Pentru montarea unui sistem de componente (tweeter+midbass), mai precis a tweeterului in fata de usa, ce trebuie practic sa fac?
                Sa decupez fata de usa in dreptul oglinzii apoi sa il fixez cumva acolo si asta e?
                Daca puteti da ceva detalii ar fi perfect
                multumesc.

                Comment


                • Eu mi-am pus boxe in 2 componente pe fata acum 2 saptamani. Midbass-ul are diametrul de 16.5 si l-am pus pe inele mdf, iar fata de usa se potriveste perfect. Tweeterele le-am pus la nivelul oglinzilor. cand dai masca de usa jos vei vedea ca ai o gaura acolo unde este un burete. Am "scobit" putin in burete cu un cutter , si am masurat cam pe unde ar trebui sa vina prins pe fata de usa ca sa nu atinga tabla apoi am dat o gaura rotunda usor cu un cutter. Acum depinde , tweterele mele au un sistem de prindere cu o piulita de plastic , iar pe partea din fata a acelei masti este o garnitura din plastic ca sa nu se vada taietura. Ai mare grija cand pui la loc fata de usa cu tweeterul pe ea sa nu cumva sa se taie firele in tabla si sa faca atingere.
                  PS: ce iti zic eu acum este pentru loganurile cu oglinzi electrice. la celelalte nu stiu ce sa zic. O zi buna !
                  In cazul in care vrei poze da-mi un mesaj privat si iti voi trimite.

                  Originally posted by ionescu liviu View Post
                  Cred că trebuie să schimbi antena.
                  Eu nu suport radiourile dimineaţa, vorbesc prezentatorii despre vrute şi nevrute, sunt insuportabili, cam cum e la televizor seara mai ales, când îl porneşti te oripilează cu emisiunile lor de ...... Eu nu mă mai uit la televizor de nu mai ştiu când iar radio numai rock fm... Părerea mea.
                  Sincer si eu am inceput sa-i dispretuiesc pe cei de la radio , Buzdugan si Morar erau ok acum cativa anu , acum insa au devenit niste papagali , totusi imi place Magic FM , probabil cel mai frumos post de radio pentru romantici tinerei ca si mine.
                  Ce anume antena ? exista antene care intra direct in acea mufa "DIN" ? sau doar cablul ca ii fac eu legaturile cu antena clasica de logan. Stie cineva ceva ? am cautat pe net dar nu am gasit.
                  Last edited by cristi7c; 27 March 2013, 18:19. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • buna seara. exista pe logan casetofon la care nu se detaseaza fata din stock ?

                    Comment


                    • daca te referi la cele care nu au fata detasabila,cele pe caseta cum era al meu din 2005 era dintr-o bucata
                      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                      sigpic

                      Comment


                      • Vreu sa cumpar 2 boxe pentru fata (pe sapte am Pioneer TS-A6902i si un Blaupunkt Buenos Aires 200 ca player . Mi-au raspuns baietii in urma cu 2 pagini si mi-au recomandat : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...S-G/TS-G172Ci/

                        Buget maxim 250lei .

                        Dar tot nu am inteles , boxele astea de au tweeter'er separat nu integrate in boxe (sistem) . Cum se leaga ? Firele care pleaca din tweeter unde se leaga ? De boxa ? Sper sa nu fie nevoie de condensatori si alte nebunii (chiar nu ma pricep) .

                        Sa le cumpar pe alea ?
                        sigpic

                        Comment


                        • de la player catre boxe vine + si -, deci 2 fire legate intre ele, boxele vin cu un filtru care se leaga de firele din player
                          din filtru ies 4 fire, 2 pentru boxa principala si 2 pentru twitter, le ai pe toate marcate, semnate cum sa le montezi, nu e nicio inginerie.
                          eu am astea : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...rk_Power_213_/
                          ai filtrul de care iti spun in poza
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                          Comment


                          • am inteles, ce ai tu pe fata nu mai este la vanzare , deci astept un sfat ? maxim 250lei , ma intereseaza sa fac cea mai buna alegere cu bugetul asta 250lei (bass,claritate..) nu sunt pasionat de audio , deci ma intereseaza ce urla mai tare in 250lei )
                            sigpic

                            Comment


                            • Nu e obligatoriu sa iei componente... eu recomand astea : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...eci_DCX_165.3/ , saptamana asta am montat pe fata modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...T/GTx/GTx_662/ , si sunt foarte multumit de cum se aude, bass destul de clar, nu prea zdrangane usile, urmeaza sa pun si fonomin in ele, si imi ajunge, nici eu nu sunt pasionat, ca sa am sunet impecabil ca la alea de competitie
                              Last edited by kubala7; 4 April 2013, 15:03.
                              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

                              Comment


                              • Cel mai bine sa iti iei pe componente , si daca iti pui atunci fa un efort , ia-ti 2 inele MDF si pune boxe de 16.5 cm , o sa simti diferenta. eu am pus pe fata niste boxe JBL la pretul de 280 lei si se aud perfect , tweeterele le-am montat la oglinzi deoarece am oglinzile electrice si nu am maneta. multa bafta.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google