Ce detectoare de radar aveti?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • D-Fens: exista vreo posibilitate ca detectorul sa porneasca automat pe modul City? ca sa nu fi nevoit de fiecare data cand pornesti motorul sa apesi butonul?

    Comment


    • Odata setat pe "city" ramane asa,cel putin la al meu asa este.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

      Comment


      • Modele entry-level mai ieftine n-au "memorie" din pacate. Seriile 7000/7100

        Comment


        • Cobra ESD 767 , cumparat alaltaieri, testat azi, radar la Tg Secuiesc, l-a detectar, era pozitionat invers (pe sensul de mers)...e ok, din Carrefour

          Comment


          • Poliţia vă pregăteşte ceva! E vorba de noi radare, care te pot descoperi fără probleme chiar de la 1.200 de metri, inclusiv noaptea, şi nu pot fi detectate.


            Zece maşini de poliţie echipate cu radare mobile nou-nouţe vor acţiona de luna aceasta pe străzile Doljului.
            Poliţiştii rutieri din Sibiu vor primi, cel mai probabil în cursul acestei luni, maşini noi dotate cu sisteme de supraveghere a traficului foarte performante.Aparatele de monitorizare vor acţiona în regim stand–by, fără a emite unde radar. Atunci când poliţistul vede o maşină care pare să circule cu viteză peste limita legală, apasă butonul care porneşte emiţătorul radar, stabilind instantaneu viteza maşinii privite pe monitor.Pentru şoferul vizat, e deja prea târziu să calce frâna în clipa în care aude semnalul detectorului de radar, el fiind deja prins.

            Masinile fac parte dintr-un lot de 2.000 de autovehicule cu care Ministerul de Interne vrea să dea o adevărată lovitură de imagine. Achiziţionate cu fonduri europene la preţuri, probabil, mult peste cei 70.000 de euro plătiţi pe actualele Loganuri de un fost guvern, noile maşini au în dotare aparate ce pretind a face parte din ultimele generaţii utilizate de poliţie în Europa.

            Noile maşini sunt Dacii Logan Break cu motoare 1,5 dci de 86 CP, dotate însă cu geamuri electrice, ABS şi aer condiţionat. Fiecare maşină va avea în dotare etilotest, staţie de emisie-recepţie fixă şi mobilă, un set de cauciucuri de vară şi unul de iarnă.

            Radare de ultimă generaţie

            Noile maşini ale poliţiştilor rutieri sunt dotate cu sisteme de supraveghere a traficului foarte performante. Astfel, şoferii vitezomani nu mai pot să susţină că viteza înregistrată de aparat era a maşinii de pe celălalt sens, pentru că noile camere au posibilitatea de a urmări separat fiecare sens de circulaţie. Camerele video sunt dotate şi cu sistem de filmare în întuneric. Ceea ce nu va fi deloc pe placul şoferilor vitezomani este faptul că noile aparate radar acţionează în regim de stand-by. Mai exact, camera video merge în permanenţă, fără a emite unde radar. Atunci când poliţistul vede o maşină care pare să circule cu viteză peste limita legală, apasă butonul care porneşte emiţătorul radar, stabilind instantaneu viteza maşinii privite pe monitor. Pentru şoferul vizat, e deja prea târziu să calce frâna în clipa în care aude semnalul detectorului de radar. El a fost deja prins.
            Computerul aparatului înregistrează pe hard-disk nu doar înregistrarea video din perioada în care poliţistul a ţinut acţionat butonul radarului, ci şi 30 de secunde înainte de acţionare şi 30 de secunde după ce poliţistul a luat mâna de pe buton.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

            Comment


            • sincer nu prea am incredere in detector (am unul ,cobra) ...mai bine iti pui o statie + antena si iti bagi canalul "camionagiilor" e mai sigur
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

              Comment


              • Si daca esti intr-o zona unde nu prea circula TIR-uri?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

                Comment


                • Se va merge ca in Bulgaria: mergi regulamentar sau aproape si cand te depaseste unu care merge tare, te tii dupa el la o oarecare distanta ... cand ii porneste lui radarul in fata, detectorul tau te anunta si omori frana ... de 6 ani de cand merg in Grecia prin Bulgaria la fel am procedat, si nu am luat nici o amenda, deci sunt vreo 13 radare pe instant-on de la Giurgiu la Promahonas ;)

                  Comment


                  • Viitorul NU suna bine

                    Comment


                    • viitorul suna a SIGURANTA in trafic!
                      sigpic

                      Comment


                      • Sper sa nu fiu prea offtopic atunci cand afirm ca o calitate decenta a drumurilor ar avea un impact mai mare asupra sigurantei in trafic.

                        later edit: Nemtii care au sectoare de autobahn fara limita de viteza nu cred ca sunt inconstienti sau speed freaks.
                        Last edited by Parad0x; 5 February 2010, 09:27.

                        Comment


                        • eu chiar nu inteleg cum de au legalizat detectoarele in primul rand...
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

                          Comment


                          • Computerul aparatului înregistrează pe hard-disk nu doar înregistrarea video din perioada în care poliţistul a ţinut acţionat butonul radarului, ci şi 30 de secunde înainte de acţionare şi 30 de secunde după ce poliţistul a luat mâna de pe buton.


                            si de unde stie computerul cand va apasa politistul pe buton ca sa inregistreze cu 30 secunde inainte ?
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                            Comment


                            • Originally posted by D-FENS View Post
                              Si daca esti intr-o zona unde nu prea circula TIR-uri?
                              am vazut ca mai nou isi pune lumea si pe masini statii ...si oricum nu mergi prin paduri (acolo nu sunt radare) ...e imposibil sa nu fii trecut cineva prin aceea zona
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

                              Comment


                              • Aparatele inregistreaza cica permanent, dar daca nu se apasa "botonul" inregistrarea se sterge ... au un anumit buffer ...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google