Fata de Kormoran "stock de Logan" (adica "801"), orice anvelopa este "wow". Eu sunt dispus sa platesc ca sa vad o anvelopa mai proasta decat aia.
Cauciucuri Kormoran
Collapse
X
-
da,iti faci treaba cu ele pana... . eu aveam cu ele 50.000 (k801 din fabrica),5 ani vechime. pana intr-o zi cand veneam pe fundeni(pe ploaie),cam 50 km /ora . mi-a franat cineva brusc si m-am dus 10-15 metri taras. am avut noroc ca am avut distanta . mi-am luat michelinuri si am crezut ca m-am urcat in alta masina.pe cele vechi le-am lasat la vulcanizare (pe degeaba),nici macar aia nu aveau ce face cu ele,si mai aveau destula carne.
deci cum zice si vitriol as plati sa vad mai proaste.
Comment
-
absolut corect ! nu putem compara Kormoran-ul cu alte cauciucuri , care sunt cu mult peste ele . Asa a inteles producatorul sa faca profit , cauciucuri proaste , filtru de polen -lipsa si cate si mai cate ... cu alte cauciucuri spui ca ti-ai schimbat masina , dar asta e ... la drumurile care le avem si pt care platim si rovinete , de nevoie te mai tarasti si cu Kormoran-uri
Comment
-
Originally posted by radudanutz View Postanvelopele mele kormoran de vara pe spate se apropie de 115.000 km, au 6 ani, timp in care am fost ft ft multumit de ele. mai am 1 mm pana la semnul acela din fabrica care ma gandesc eu ca zice stop . e cineva care s-a dus si mai jos de semn si cum se comporta masina?
Comment
-
Sa lasam Kormoranurile, si sa va spun o poveste de dragoste a unei vecine fata de ...MONTANA. Tipa e singura si cu un copil, parasita de iubareț. S-a mutat recent de vreo 2-3 luni. Ma uit la Loganul ei, unul de culoare mustar deschis, nu stiu cum se cheama culoarea. Culoare ce se punea in 2005 pe Loganuri. Ma uit la anvelope.... slickuri. Hai sa vad si firma cand colo MONTANA si pe fata si pe spata de vara. Nu exagerez cand zic slickuri. Nu se vede nimic, nico carnita nicio striatiune. Montana care nu se mai fabrica de prin 2006. Incredibil cata inconstienta la unii, pt ca sunt sigur ca la o revizie ceva, si aia facuta la 3-4 ani, tot ii zice un mecanic de anvelopele infecte cu care circula. Multi nu inteleg ca singura legatura intre planeta si automobil o fac anvelopele. Isi bat joc singuri de viata lor ce sa mai vb de viata celorlati participanti in trafic.
Comment
Comment