Mi-aduc aminte cand am plecat o data spre pitesti, masina avea vreo 60.000 km cu amortizoarele originale din 2005 (cred ca erau doar ulei, nu gaz-ulei) si batea putin vantul; abia reuseam sa tin masina pe banda la 80-100 km/h, in cazul asta chiar nu mai conteaza gumele. 
Altfel ii trebuie anvelope, eu sunt foarte multumit de duragrip si le recomand.
Nu sunt deloc zgomotoase, iar ca aderenta sunt foarte ok.
					Altfel ii trebuie anvelope, eu sunt foarte multumit de duragrip si le recomand.
Nu sunt deloc zgomotoase, iar ca aderenta sunt foarte ok.

puneti-va niste gume decente, macar clasa de aderenta b. hai c daca nu sunt bani. si lasati jantele de 17 deoparte...195/60 mer cu 186/65, le poti pune pe aceleasi jante, nu se prinde nimeni pana nu verifica rotile si ramai cu talonul. daca dai intr-unul si ajungi la rca, aia pot refuza despagubirea pentru c-ai montat alte gume. nu sta nimeni sa calculeze ca masina cu gume mai late si talon mai mic e mai buna decat aia cu gume inguste si inalte, nu-i ca-n talon, pa. si ramai si fara talon si platesti si masina aluia.
 puneti-va niste gume decente, macar clasa de aderenta b. hai c daca nu sunt bani. si lasati jantele de 17 deoparte...195/60 mer cu 186/65, le poti pune pe aceleasi jante, nu se prinde nimeni pana nu verifica rotile si ramai cu talonul. daca dai intr-unul si ajungi la rca, aia pot refuza despagubirea pentru c-ai montat alte gume. nu sta nimeni sa calculeze ca masina cu gume mai late si talon mai mic e mai buna decat aia cu gume inguste si inalte, nu-i ca-n talon, pa. si ramai si fara talon si platesti si masina aluia.

Comment