Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De mulți ani nu mai au sens anvelope vară-iană dacă stai în zona de câmpie/deal..., ci doar AllSeason...

2012 a fost ultimul an cu o iarnă adevărată la câmpie...
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Va salut!

Iarna aceasta am pus pe masina " NOKIAN 185/65 R15 SNOWPROOF 2 88 T DOT 2025!!! MADE IN FINLAND"

Concluzie consumator:

- Mai silentioase decat multe modele ( pana acum au fost cele mai silentioase anvelope de iarna pe care le-am avut)
      - Condus pe carosabil cu ploaie , mai mult decat satisfacator, se apropie desul de mult de continental TS870
      - Condus in conditii de iarna, carosabil acoperit cu zapana proaspata, Impecabile. Fara repros , cu un condus prudent aceste anevlope te ajuta enorm. Bravo lor!
      - Condus in conditii de iara, zapata inghetata sau polei. Se descurca onorabil ,chiar neasteptat de bine.
      - consum carburant, aici poate fi subiectiva parerea fiinca conteaza foarte mult stilul de condus , dar in cazul meu care conduce batraneste si fara scartaituri de roti, 80% urban , 20% extra , am avut un consum de 6,2 %. Decent cred eu.

Referiror la uzura , o sa revin dupa ce voi trece la incaltamintea de vara.

Stiu ca suna a reclama, dar aceste anvelope au fost peste asteptarile mele. Un raport calitate pret cinstit. ( pretsul a fost 300 lei / bucata direct de la site-ul lor oficial)

O zi buna!

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google