Politia Rutiera Vs Politia Locala

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    si de unde sti tu ca avea radar vechi pe masina? hai sa fim seriosi cati ati castigat in instanta cu asa ceva? chiar daca ar fi adevarat ce spui tu, nu cred ca ar risca politia romana sa te pozeze cu un radar care nu are avizu metrologic ca tu sa te duci in instanta si dupaia la presa si faci de cacao, nu stiu zic si eu

    Comment


    • #92
      Da si eu zic ca sunt in regula, altfel n-ar veni periodic pe acolo; se gasea cineva sa faca vreo sesizare; cand i-am vazut, zic uite frate, parca nici nu s-au miscat de aici de cateva saptamani; am redus un pic sa scot telefonul..
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

      Comment


      • #93
        Cata, radare noi sunt doar pe MCV.
        Restul stau la panda sa facă o şpagă. Pe P.V. nu scrie seria şi nr aparatului. Ce faci dacă te ia radarul cu 500 ca pe ăla cu cielo? Zici că aşa e, din cauza că e imposibil sa fie fără aviz metro, nu? Stiai că ăla care e cu radarul trebuie sa fie instruit şi avizat sa-l foloseasca? Şi trebuie sa aibă şi delegatie, asta pe lângă faptul că locul trebuie sa fie "marcat" cu indicatorul "atenţie radar".

        Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner

        Comment


        • #94
          Acuma stiti care e si parerea mea; atunci cand am depasit viteza legala, nu mi s-a parut ca am fost victima unui abuz; mai avea rost sa cercetez legalitatea cand eu insumi incalcasem o lege? Posturile mele vizavi de relatia cu autoritatile sunt unul si aceleasi; respectati legea.
          Postarea mea de azi vine sa indrepte o confuzie, in legatura cu politia locala versus cea rutiera, de la postul 82.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • #95
            ma crezi ca am luat o amenda in Bucuresti pe cheiul garlei si nu mi-a scris nr si seria aparatului, se poate sa ai dreptate numa ca nu cred ca s-ar face de cacao in felul asta, cazul cu cielo si cu 500 KM/h s-a mediatizat o gramada si banuiesc ca s-au mai desteptat de atunci si au luat niste aparate mai calumea, acum ca mi-ai adus aminte de cazul ala m-ai facut sa-mi amintesc cat m-am cracanat de ras cand am vazut la tv )))

            Comment


            • #96
              Domnul I. Rus, vazavi de slugarnicia Politiei Locale fata de primari;.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google