Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu mai explic diferenta intre xenon cu lupa /fara in far, sau despre "pierderea" de lumina care o are xenonul in far, si face indicatoarele vizibile de la 1000de km,
    Lucrul acesta este "lumina prea puternica" si deranjeaza oricat de jos le ai reglate,iar lupa nu are asa ceva
    Deci sunt useri care au lupe in far normal(nu negru , ca acolo este prea "ţipător"), si nu au avut probleme cu politia.
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

cu lupa/fara daca politaiu avea chef de amnezi tot il oprea tot aceeasi nuanta mai mult ca sigur nu l-a oprit pt ca avea lumina prea puternica ci pentru ca i s-a parut ceva ciudat ( temperatura culorii) stiu diferenta intre lupe/far stock dar pana la urma tot ilegal e si cu lupe si pe stock...
      MY CLA

Comment

si eu am lupe in far normal, (nevopsit negru) si deocamdata nu am avut probleme cu politia (le am de jumatate de an) si sper sa nu am nici in continuare...
        chiar ieri am mers pe bucuresti-giurgiu (dn 5 daca nu ma insel), si de la calugareni pana la giurgiu in fiecare localitate cate un filtru, din fericire nu am fost oprit si am mers cu farurile aprinse...
        sigpic

Comment

OMULE ......ai avea o sansa si singura, acea inc are trebuie sa demonstrezi ca procesul verbal este NUL.Asa ca treci la treaba si verifica numele,prenumele ,cnp-ul,numarul masinii,marorul.locatia unde sa intamplat(poate a scris strada gresita sau numarul)..toate aceste date ,daca sunt scrise gresit procesul verbal este considerat nul

Comment

ata timp cat cei de la rar iti vor da la mana precum masina este "ok" procesul va fi castigat...dc? ei neavand dovezi nu se vor prezenta....deci nu va fi de durata succes. cat despre cei ce nu sunt de acord cu xenoanele pe logan ...sunt multe masini cu asemenea instalatii din fabrica care chiar te orbesc am xenon este lasat un pic mai mult decat iti poate permite reglajul...nu am avut plangeri

Comment

Originally posted by uratzelul View Post
              OMULE ......ai avea o sansa si singura, acea inc are trebuie sa demonstrezi ca procesul verbal este NUL.Asa ca treci la treaba si verifica numele,prenumele ,cnp-ul,numarul masinii,marorul.locatia unde sa intamplat(poate a scris strada gresita sau numarul)..toate aceste date ,daca sunt scrise gresit procesul verbal este considerat nul
              Originally posted by B73NBA View Post
              ata timp cat cei de la rar iti vor da la mana precum masina este "ok" procesul va fi castigat...dc? ei neavand dovezi nu se vor prezenta....deci nu va fi de durata succes. cat despre cei ce nu sunt de acord cu xenoanele pe logan ...sunt multe masini cu asemenea instalatii din fabrica care chiar te orbesc am xenon este lasat un pic mai mult decat iti poate permite reglajul...nu am avut plangeri
              Romania te iubim!!!
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

matheo66c-orice sistem retrofit neomologat este supus unei contraventii si presupune un risc asumat in deplina cunostinta de cauza.Poti sa montezi sistemul cu toate elementele care le monteaza fabrica, tot nu e in regula daca nu e omologat.

cristi3775-in acea conceptie scrie urmatoarele:
                Obligatiile politistului rutier pe timpul supravegherii circulatiei
                .......
                Se interzice:

- inactiunea fata de orice incalcare a normelor legale;

Alte obligatii ce revin politistului care efectueaza controlul, sunt:
                .......
                Se interzice:

- controlul de rutina asupra traficului rutier. Oprirea autovehiculelor pentru control urmand a se face numai atunci cand, prin observare directa ori cu mijloacele tehnice certificate, se constata incalcarea regulilor de circulatie, precum si atunci cand exista date si informatii ca s-au comis infractiuni sau contraventii, ca autovehiculele vizate transporta bunuri, valori provenite din savarsirea unor fapte ilicite ori persoane urmarite conform legii ori cand se executa actiuni tematice, punctuale, unde oprirea tuturor autovehiculelor care fac parte dintr-o anumita categorie este necesara;

Toate activitatile intreprinse de politisti au la baza o obligatie, nu ca vor ei sa se ia de cineva ca boala de omu" sanatos.
                Acum poate se intelege de ce am scris ca politistii de la noi sunt foarte permisivi.
                Last edited by Cromatic; 31 March 2012, 22:56.

Comment

La RAR daca te duci cu xenoanele pentru care ai fost amendat nu vei primi aviz favorabil (sunt convins ca si tu esti constient de acest lucru).
                  Daca vrei sa-ti redobandesti talonul, te duci cu masina echipata ca le mama ei, platesti constatarea si obtii avizul.
                  Amenda nu se anuleaza decat cu hotarare judecatoreasca.
                  Tu alegi calea care iti convine.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

cum a zis si cristi...te duci la rar cu dovada de la politie si daca totul e ok iti pun un abtibild pe dovada cu bun tehnic daca ai aia la mana te duci si-ti ridici talonul iar ei iti opresc dovada. deci tre sa-i faci o copie ca sa ai dovada rarului in cazul in care vrei sa contesti sanctiune...eu asa am procedat cand m-au oprit pentru folii...am dat la rar 80lei mi-am luat talonul am contestat procesul verbal in instanta si am castigat....
                    My ride

Comment

Originally posted by uratzelul View Post
                      O fi nul procesul dar va trebuii demonstrat tot printrun proces..fara judecatorie nu scapi nu se pot anula..decat cu decizie judecatoreasca am avut 4 contestatii

Comment

Sebi_NT,ai castigat pentru ca foliile erau omologate si ai demonstrat acest lucru, in cazul lui cristi e imposibil pentru ca fara dovezi, judecatorul da intotdeauna dreptate politistului.
                        Last edited by Cromatic; 31 March 2012, 23:08.

Comment

nu este nvoie sa platesti amenda pentru a te duce la RAR apoi la Politie, pentru ati recupera talonul....
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Sigur; poti plati si peste o saptamana...420 lei.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

B73NBA cu tot respectul ,taci...HABAR NAI CE SPUI ACOLO
                              Se poate face printr-o scrisoare catre D-l comandant nu prin judecatorie sau ce 'bulgaresti' tu acolo,stiu ce spun si vb din propria experinta.
                              Cristi lasa-mi un pm cu nr tau de tel si-ti spun exact ce trebuie sa faci

Comment

Ok probabil esti informat bine...sau ai facut chestia asta in 1900...in fine nu mi dau cu parerea sunt lucruri pe care le am invatat lovindu-ma de ele . cred ca vor fi si altii care vor spune acest lucru mai ales cei ce au trecut prin asa ceva respectele mele dl uratelul
                                Last edited by Seba; 1 April 2012, 00:43.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google