Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@cristi3775, ce sa-ti spun... bani sa ai, rabdare si timp liber. Eu unul ma indoiesc de faptul ca ai contestat sau o sa contesti vreodata PV-ul ala in instanta, daca totusi ma insel te rog sa postezi aici si decizia judecatoreasca, cand o s-o obtii...

Comment

1.Eu un an juma am circulat cu dayline-uri cu xenon(6000k Philips) pe ele si nu sa luat nimeni de mine si am fost oprit de zeci de ori..
      2.Cand am fost cu Vito-ul la R.A.R in farul stock am xenon 4300k(asa l'am cumparat cu xenon pe el) si tot la fel nu sa luat absolut nimeni de mine ca de ce am xenon sau chesti..

deci nenea garcica a avut el ceva cu tine..bafta in tribunal..
      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
      sigpic

Comment

sal

am xenon in far stock foarte multumit de el, reglat in atelierul Renault nu bate in pomi sau pe altundeva nu orbeste, da recunosc ca e ILEGAL tuturor ne plac chestiile ilegale...nu faceti pe sfintii acu, dar e mult mai bun decat petardele de becuri stock sincer, am plecat pana in Valencia din Oradea trecand prin Ungaria, Slovenia, Italia, Franta si apoi Spania in urma cu 2 ani, am fost oprit in Spania si nici vorba sa se lege de xenon, am xenon de 3 ani, in Romania am fost oprit de cateva ori de politisti nu am primit nici o amenda pentru el (recunosc fac pe ingerul cu nenea), cred ca tine si de noroc, Cristi imi pare rau pentru amenda ai fost chiar ghinionist, daca o sa iau amenda pentru asa ceva o sa fie invatatura de minte si poate trec la stock, pana atunci.....

Comment

Faptul ca unii ati scapat fara sa nicio sanctiune, sau ca la RAR nu s-a luat de voi nu inseamna ca sunteti in legalitate. Treaba e foarte simpla., ce e asa greu sa recunoastem ca nu avem voie sa modificam nimic la sistemul de iluminare?

De asemenea nici cei cu lupe nu sunt in legalitate, si ca sa scurtam discutia, nimeni nu va fi in legalitate cu xenon pe logan niciodata. Poate pe logan2 daca vor baga xenon standard (putin probabil).
          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

mie unu nu-mi place cu lupe in far stock daca acesta nu e vopsit cu negru si inca un motiv pentru care nu am luat lupe este pentru ca nu am vrut sa desfac farul...
            MY CLA

Comment

Originally posted by bossake View Post
              De asemenea nici cei cu lupe nu sunt in legalitate, si ca sa scurtam discutia, nimeni nu va fi in legalitate cu xenon pe logan niciodata. Poate pe logan2 daca vor baga xenon standard (putin probabil).
              si atunci, nu mai bine cumperi de banii aia niste becuri cu halogen de calitate ? Un philips Night Vision, Bluevison sau Osram Night Breaker... Nu as crede ca e mult mai slaba lumina decat la xenoane, dar macar mergi linistit pe drum ca esti in legalitate.
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                @cristi3775, ce sa-ti spun... bani sa ai, rabdare si timp liber. Eu unul ma indoiesc de faptul ca ai contestat sau o sa contesti vreodata PV-ul ala in instanta, daca totusi ma insel te rog sa postezi aici si decizia judecatoreasca, cand o s-o obtii...
                Ataca pe exceptie nu pe fond(aici n-are nici-o sansa) si va cere inlocuirea amenzii cu avertisment insa, pe lumini, tot trebuie sa revina la "setarile de fabrica".

kubala7, cel mai bun compromis la ora actuala pentru xenon sunt becurile HIR sau HOD, cel putin HIR zici ca sunt xenon curat.

Comment

Originally posted by AlinVRS View Post
                  dar cu lupe in farul stock? mai e asa?
                  intreb nu dau cu parul...
                  prefer sa ma abtin de la raspuns

Comment

Vreau si eu HIR. De unde se cumpara?

Comment

• Originally posted by PrEsTiGe View Post
                      mie unu nu-mi place cu lupe in far stock daca acesta nu e vopsit cu negru si inca un motiv pentru care nu am luat lupe este pentru ca nu am vrut sa desfac farul...
                      daca iti faci oglinda neagra logic ca o sa traga pe dreapta sa o sa iti ia talonu. Eu am lupe de 9 luni si nu am avut nici o problema cu politia sau cu deranjatul in trafic.

Daca farul este desfacut si asamblat la loc( nu sa fie taiat!!!) nu ai nici cea mai mica problema
                      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                        Vreau si eu HIR. De unde se cumpara?
                        HIR ? asta ce mai e ?

Comment

• cred ca a vrut sa zica hid ))
                          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                          sigpic

Comment

• sigur nu a vrut sa zica hid,daca nu ma insel sunt niste becuri halogen incarcate cu gaz xenon care produc o lumina de 6000k nu stiu sigur dar am vazut ceva in magazin mai demult...si are o vecina niste becuri halogen normale cand sunt stinse iar cand sunt aprinse sunt exact ca si xenon...
                            MY CLA

Comment

• Ce am citit pe threadul asta m-a lasat o leaca pe dinafara. Care mai de care se intreaba cum sa pacaleasca si cum sa demonstreze ca "ce daca ai xenoane, ce daca bat in copaci, ce daca nu te ajuta cu nimic mai mult decat un halogen de calitate, tu sa ai xenon ca e CUL, halogenu e de porc si are toata lumea".
                              Mai taiati din el, da-l dreacu de xenon, un ulei bun, n-ati pune ...
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by PrEsTiGe View Post
                                sigur nu a vrut sa zica hid,daca nu ma insel sunt niste becuri halogen incarcate cu gaz xenon care produc o lumina de 6000k nu stiu sigur dar am vazut ceva in magazin mai demult...si are o vecina niste becuri halogen normale cand sunt stinse iar cand sunt aprinse sunt exact ca si xenon...
                                Da, ai dreptate. Poate stie cineva pe unde se gasesc.
                                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google