Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by romeo-alex View Post

erai bun de ministru la justitie sau interne
    Nu pot sa zic decat ca scaunul pe care stai este potrivit pentru tine,la fel si perna pe care dormi.
    Meritati ce patiti pentru ca atat puteti,sincer!

Eu m-am linistit , atat este nivelul de educatie!!

Ma dezabonez ca deja e "ciorba" aici
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• daca eram ministrul justitiei va dadeam 40 de nuiele pe spate si 20 la talpi! asta e romanu'- figurant fara bani, da raza laser la tot cartieru', sa fie vizibil in trafic.

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
        Ma dezabonez ca deja e "ciorba" aici
        Chiar asa, mai bine s-ar inchide acest topic si se va redeschide la cererea initiatorului pentru a scrie concluzia-asa cum a promis.

Comment

• oare asta deranjeaza noaptea , cand il ai in spate , sau cand vine din fata ?
          Attached Files
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ce pista buna de liniute ! Este circulata ?
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• da , e drum european.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ala-i nu cumva MRV-ul?...)
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• nu e MRVul, al lui e visiniu loganul.Asta era unu ce era oprit de politie cand am trecut de el,dar i-au dat drumu si n-am stiut cum sa incetinesc mai repede sa se duca din spatele meu ca ma enerva.

Comment

• daca se vedeau farurile asa ziua...dapai noaptea...nu as comenta prea multe daca ar avea xenoane dar reglate bine, insa cand ii vad pe aia de le bat farurile in pom deja e prea mult...are taranu csenoane din vitan si nu stie sa le potriveste tata!!

Comment

• ... si cand mai are si statie cu sub si ultimul SiDi cu Salam... atunci e taran cu adevarat!!!

Comment

• văsălie, ce legatura are muzica cu xenonuț frate, iar postezi doar de drag?

Comment

• Are legatura mai Razvanel, post-ul meu nu a fost adresat tie, se stie cel vizat.
                          Vrei cumva sa ma ajungi la numarul de post-uri?

Comment

• razvy nu te-ai prins ca asta face de cand e pe forum....dar partea buna este ca il am la ignore si e mult mai bine fara comentariile lui de 2 bani

Comment

• Oameni buni, sunt pe strazi masini la care costa mai mult xenoanele decat autovehiculele in sine. Lasati masina cum a facut-o fabrica. Nu mai faceti tunning mioritic. Loganul e cea mai chinuita masina, iar uneori chiar de prost gust. Dati banii pe toate panaramele de xenoane care efectiv disperseaza lumina in toate directiile si obersc ceilalti participanti la trafic. Asa le trebuie celor pe care ii chinuie talentul in acest domeniu. Sa lateasca amenzi pana le vine mintea la cap.

Comment

• Update..

Azi am fost la prima infatisare... Am depus la dosar hartia de la RAR precum ca masina este buna din punct de vedere tehnic, si ca imi voi aduce martorul la urmatoare infatisare. Nu am primit inca nimic din partea politiei. Astept intampinarea lor. Deocamdata atat.
                                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google