Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna treaba, poate te ia in bot.

Comment

• Ma risc.

Chiar si o lanterna puternica e buna, pffff.... gata, am gasit solutia !

Comment

• Eu apelez cu incredere la solutia asta!

Nu mi-a zis nimeni nimic,gaborii stiu ca nu le folosim aiurea in tramvai si ne lasa in pace!

Deci le dau LUMINA!!!
        Attached Files
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Cristi ti s-a raspuns tie si celor ca tine. Pt ca e nesimtire din partea voastra. Aceleasi metode le aplic si eu ( Faza lunga cu farurile ridicate in sus ). Daca imi permite drumul (stiu ca nu sunt normal la cap) trag si un pic/scurt stanga de volan.

Matheo : din ce am inteles cam la fel practica si colegii tai, si bine le fac
          sigpic

Comment

• Matheo,2 mai mici crezi ca suporta instalatia de la logan?La proiectoarele camionului ma refer
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by yrman View Post
              ...........................Pt ca e nesimtire din partea voastra. Aceleasi metode le aplic si eu ( Faza lunga cu farurile ridicate in sus ). Daca imi permite drumul (stiu ca nu sunt normal la cap) trag si un pic/scurt stanga de volan.
              ...................................
              Cred ca n-ai luat niciodata un flash in freza de la un nebun d-asta cu proiectoare pe toata cabina.
              Se pipi pe lunga ta data sus.

Comment

• Yrman face asa cu xenonangii!! mai multa atentie cand conducem pe forum,va rog!

@micutzu666 se pot pune lejer,releu pe fiecare si da-i viteza la scos de ochi!
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• matheo, si eu aveam de gand sa-mi pun pe bare 2 sau 4 proiectoare, dar am inteles ca nu ai voie sa circuli cu ele, Cineva mi-a spus ca trebuie sa le tin acoperite in cazul in care le montez si circul pe drumurile publice. Mi se pare o aberatie, dar asa mi-a spus un nene caschetar.

Comment

• Si acoperite ta salta!!! mai ales la lighean!
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
                      matheo, si eu aveam de gand sa-mi pun pe bare 2 sau 4 proiectoare, dar am inteles ca nu ai voie sa circuli cu ele, Cineva mi-a spus ca trebuie sa le tin acoperite in cazul in care le montez si circul pe drumurile publice. Mi se pare o aberatie, dar asa mi-a spus un nene caschetar.
                      Daca-s bine reglate nu-i nici o problema!

Comment

• @vasile
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Razvane de nu o dai cu xenoanele alea reglate corect de m-ai spart...
                          Daca nu stii cum functioneaza degeaba o pastrezi sus si tare ca sunt ok!

Reglajul tau minunat, care de altfel l-ai facut foarte profi la perete (dupa spusele tale) valoreaza tare mult...cam cat o ceapa stricata, nici macar degerata

Asa ca lasa-ne cu explicatiile pt prietenii de la bloc, ca imi place sa cred ca mai sunt si oameni cu cap ce inteleg exact mecanismul de functionare.

Comment

• Cezar, stiu cum functioneaza o instalatie Xenon si care sunt diferentele intre Xenon si Halogen. Stiu si ca lumina degajata se propaga altfel in oglinda masinii. Dar nu trebuie sa fi mare mester ca sa le reglezi incat sa nu-i orbesti pe altii.

Comment

• Matale ai auzit de lumina reziduala ?
                              Poti sa le pui sa bata in 5 metri ca becul tot straluceste in far.

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• e logic sa straluceasca in far, dar lumina aia reziduala care la altii bate destul de mult in sus, la mine nu mai e asa puternica. Defapt, nu bate in sus ca la altii, si sunt destule exemple pe forum care au reglate farurile cu xenon.
                                Eu zic ca ar trebui sa ne axam mai mult pe idiotii cu masini straine care au xenon in far cu striatii si in proiectoare. Sau in cretinii care merg cu stopul de ceata noaptea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google