Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BlueStar_KWO View Post
    gr10mmc am vazut eu in slobozia masina de politie cu becuri cu halogen albastre...se vedea lumina mai colorata decat la xenon 6000k si vasile78 nu se poate abtine sa comenteze!!!
    Extraordinar, si ce-ai mai vazut tu? Nu ai impresia ca totusi politia este destul de ingaduitoare in privinta acestui aspect? Pune-ti lupe in far si-ti garantez ca nu te va mai opri nimeni, chiar daca si in conditiile astea tot ilegal esti(xenonul in far conceput cu oglinda pentru halogen e criminal).
    Voi vede-ti problema numai intr-o singura directie, ca greseli gramaticale pe PV, ca nu are competente politistul(ca o paranteza va spun sigur ca pe art. 13 ROUG 195 actualizat au competenta-nu au pe verificare dar pe constatare au) dar pe voi in relatiile cu ceilalti nu va vede-ti. Nu dau nume, dar am observat un anumit user foarte "TAREN-N GURA" cu privire la faptul ca agentul a facut greseli gramaticale si ca nu i-a completat lui PVCC-ul cum trebuie dar daca afisez aici cateva posturi pe care le-a scris ti se face greata la propriu.
    Last edited by Cromatic; 7 April 2012, 15:00.

Comment

• NU mi s-a raspuns nici acum la intrebare:
      Daca dai peste nenea garcea cu sau fara RAR pe strada, si se i-a de tine pt ca ai xenon cu lupe, si iti baga articolul ala pe gat...voi ce ati face? Sincer.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Achit amenda,merg la rar,RECUNOSC greseala,fac ce trebuie ca trebuie sa-mi asum greseala,nu sa caut "defectiuni" in procesul verbal!
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
          NU mi s-a raspuns nici acum la intrebare:
          Daca dai peste nenea garcea cu sau fara RAR pe strada, si se i-a de tine pt ca ai xenon cu lupe, si iti baga articolul ala pe gat...voi ce ati face? Sincer.
          ... revin, atributul constatarii este al R.A.R.-ului . Daca certificatul emis de R.A.R. spune ca dotarea masinii este conforma cu omologarea , ataci pvc-ul la Instanta , daca nu , inghiti galusca ( stim cu totii ca nici un model de Dacia Logan nu are in dotare de fabrica xenon) , revii la dotarea de fabrica si recuperezi talonul . S-a punctat destul de bine in posturile anterioare ca exista o ingaduinta tacita din partea politiei rutiere insa unii dintre noi , participantii la trafic , avem impresia ca suntem singuri pe drumuri , si mai mult , stiind ca nu suntem dpdv legal ad literam" , mai ne dam si rotunzi in fata lu' "nenea garcea" . Eu personal am pe Logan xenon de 4300 k , am reglat farurile pe stand si nu mi-a reprosat nimeni ca deranjeaza, chiar am intrebat alti participanti la trafic , prin statie , despre acest aspect . Facand o comparatie cu farurile de la passat , care au lupe si xenon ( din cate stiu are 5500 k OEM ) , pot spune ca pe timp ploios sau ceata vad mai bine din logan .

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
            Achit amenda,merg la rar,RECUNOSC greseala,fac ce trebuie ca trebuie sa-mi asum greseala,nu sa caut "defectiuni" in procesul verbal!

erai bun de ministru la justitie sau interne

Comment

• Originally posted by gr10mmc View Post
              ... revin, atributul constatarii este al R.A.R.-ului
              Face-ti diferenta intre termenii constatare si verificare asa cum sunt ei intelesi in "Codul Rutier".

faceti
              Last edited by Cristi_Xp; 8 April 2012, 00:51.

Comment

• Originally posted by romeo-alex View Post

erai bun de ministru la justitie sau interne
                Matale am impresia ca lucrezi in slujba justitiei dar ii dai la "dinte" in timpul liber...

Comment

• Deci o solutie ar fi sa pun camera video pe bord sa inregistreze... una mai veche si una de generatie mai noua. poate se observa diferentza dintre <cei cu faruruile in plopi + cei cu "xenoane"> si <"fraierii" obisnuiti, normali cu bun simt>, ar tine ca dovada?! De bun simt ar fi si sa retinem numarul de inmatriculare si sa sunam la 112 sa avertizam ca e un pericol pe drum public si sa oferim detaliile. Principalii care sufera sunt cei cu ochii obositi (ecrane monitoare, expunere multa la luminozitate mare) dar mai ales BATRANII !!! Parca se inmultesc "xenoanele" improvizate si e nasol. Nu pe sosele drepte ca alea sunt putine, pe majoritatea drumurilor pline de denivelari

Comment

• Urmaresc acest thread pentru a vedea daca al nostru coleg rezolva in instanta, se pare ca a degenerat intr-o discutie aprinsa..pro sau contra xenoanelor in far stock. Am xenoane in far stoc, ii invit pe colegii din bucuresti sa le fac o demonstratie, se poate si fara a incomoda ceilanti participanti la trafic chiar si pe drumurile noastre pline de denivelari si gropi. Mai bine deschide cineva un thread in care sa se poate injura...jigni cei ce au asa ceva pentru ca am vazut cel putin 2 persoane/masini cu lupe care bat direct in parbriz iar acele persoane ii hulesc pe cei ca mine . Si eu sunt contra farurilor reglate prost si acelor ce le ridica excesiv. Respect!

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
                      Face-ti diferenta intre termenii constatare si verificare asa cum sunt ei intelesi in "Codul Rutier".

faceti
                      ...colegu , politia constata fapta prevazuta si pedepsita de lege iar , in cazul nostru RAR-ul , constata , in urna verifficarilor efctuate asupra autovehicolului, indeplinirea conditiilor tehnice conform omologarii , dupa care elibereaza acel certificat in urma caruia ti se elibereaza talonul . Politistul rutier constata ca ai xenon si iti ridica talonul dar nu poate constata ca ai revenit la dotarea de fabrica si sa-ti returneze actul de inmatriculare . Prin constatare directa , certificatul de inmatriculare ti-l poate retine , pentru aceasta fapta, si I.S.C.T.R.-ul , confor OUG 26 din 2011 ( talonul se trimite la emitent iar procedura eliberarii este aceeasi) . Cred ca discutia era axata pe proceduri si competente , in spiritul aplicarii legii . O zi buna tuturor !

Comment

• @B73NBA, inseamna ca aia care au bagat xenonul in lupa, au pus spalator de faruri, au pus autoleveling, sunt niste idioti, au pierdut vremea de pomana cand puteau foarte bine doar sa regleze farurile cu oglinda. Bai ce pacat ca nu i-a facut Dumnezeu pe toti din lume romani, nu mai existau atatea probleme si tehnologii inutile.

Comment

• vasile nu am contestat functionarea farurilor cu xenon din fabrica doar am atras atentia ca a degenerat discutia iar u nu faci decat sa continui. Dar am uitat ...posturi multe! respect

Comment

• Vineri era sa o iau in freza.
                            Mergeam linistit prin oras, la un moment dat vad o singura lumina, imprastiata, situata pe mijlocul partii carosabile opuse. Mi-am zis ca o fi vreun utilaj pe doua roti (data fiind singularitatea ei). Dar ma pregateam de orice.
                            Viteza mea cca 30km (fusese si trecere de pietoni), nasol asfalt.
                            Cand eram la cca 2-3 m (sa zicem...) de el, am inghetat.
                            Individul, dupa ce ca avea lumina care concura cu proiectoarele aviatiei, doar una singura, pe dreapta (nici macar pozitie), conducea elegant, cu juma de masina pe partea lui si cealalta jumatate pe banda lui.
                            "Cool" nu? Am inceput sa injur ca la usa cortului, cata indiferenta.
                            Din pacate, asta incepe sa ne caracterizeze in zilele noastre: indiferenta (nu ma refer doar la luminile astea, ci la multe alte aspecte ale vietii cotidiene, inclusiv cea legata de volan)
                            Last edited by 77sky; 8 April 2012, 11:41.
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Originally posted by B73NBA View Post
                              vasile nu am contestat functionarea farurilor cu xenon din fabrica doar am atras atentia ca a degenerat discutia iar u nu faci decat sa continui. Dar am uitat ...posturi multe! respect
                              Nu ai contestat, nici nu ai cum, dar le-ai pus pe picior de egalitate cu parciurile tale in far cu oglinda, o fi corect?
                              Si uite ca mai fac un post, numai asa, "sa moara dujmanii mei"...

Comment

• mai taie din ele da-le dracu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google