If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal
daca eram ministrul justitiei va dadeam 40 de nuiele pe spate si 20 la talpi! asta e romanu'- figurant fara bani, da raza laser la tot cartieru', sa fie vizibil in trafic.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
nu e MRVul, al lui e visiniu loganul.Asta era unu ce era oprit de politie cand am trecut de el,dar i-au dat drumu si n-am stiut cum sa incetinesc mai repede sa se duca din spatele meu ca ma enerva.
daca se vedeau farurile asa ziua...dapai noaptea...nu as comenta prea multe daca ar avea xenoane dar reglate bine, insa cand ii vad pe aia de le bat farurile in pom deja e prea mult...are taranu csenoane din vitan si nu stie sa le potriveste tata!!
Oameni buni, sunt pe strazi masini la care costa mai mult xenoanele decat autovehiculele in sine. Lasati masina cum a facut-o fabrica. Nu mai faceti tunning mioritic. Loganul e cea mai chinuita masina, iar uneori chiar de prost gust. Dati banii pe toate panaramele de xenoane care efectiv disperseaza lumina in toate directiile si obersc ceilalti participanti la trafic. Asa le trebuie celor pe care ii chinuie talentul in acest domeniu. Sa lateasca amenzi pana le vine mintea la cap.
Azi am fost la prima infatisare... Am depus la dosar hartia de la RAR precum ca masina este buna din punct de vedere tehnic, si ca imi voi aduce martorul la urmatoare infatisare. Nu am primit inca nimic din partea politiei. Astept intampinarea lor. Deocamdata atat.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment