Suspendarea Carnetului Pentru Neplata Amenzilor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Draga domnule Iancu, lipsa autostarzilor, unde nu trebuie sa faci altceva decat sa tii de covrig si sa mergi cu o viteza constanta, te obliga sa mergi prin localitati cu 50 km/h.

    Evident ca nu sunt de acord cu cei care merg cu 120 km/h in localitati, dar ma gandesc ca, totusi, aia de-o fac, ar alege sa mearga cu 120 km/h pe autostrada.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

    Comment


    • Eu cred ca poate fi impanzita Romania de autostrazi si tot degeaba! in lipsa unei legislatii bine pusa la punct si cu adevarat severa...tot haos va fi!
      Keep walking...

      Comment


      • In aceiasi nota de respect, domnule Vitriol, doresc sa-ti spun ca fara sa vrei le dai apa la moara celor ce cauta justificari, atunci cand incalca legea.
        Exista o "specie" de soferi, care va incalca tot ce nu intelege, fiindca asa e gena lor; masurile astea, sigur ii pot afecta si pe cei care cad mai rar in pacat, dar in general tintesc un segment bine definit, in care in mod sigur nu se regasesc multi dintre noi.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • @ Iancu : treaba cu femeia gravida era un exemplu referitor la situatia de fata, adica n-avem drumuri, (n-avem sisteme de gestiune a traficului, n-avem asfalt, n-avem marcaje, n-avem drumuri adiacente pe care sa mearga carutele insa noi trebuie sa avem legi). Mai detaliat : nu ai cum sa treci peste anumiti pasi in evolutie, asa cum nu poti avorta daca nu esti gravida la fel nu poti pedepsi stupid pe cineva care n-are pe unde sa mearga.
          Pai creaza-mi conditii nene sa ma misc si eu decent, sa ajung intreg de la A la B si intr-un timp rezonabil, sa nu fiu nevoit sa depasesc carute pe DNuri, iar apoi impune-mi si reguli de la care sa nu ma abat astfel incat nici tu ca stat sa nu fi idiot in impuneri si nici eu ca sofer sa nu incalc regulile.
          Pai dupa cum gandesti matale rezulta involutie si indobitocirea populatiei.
          Si da, prezenta autostrazilor rezolva enorm de multe probleme referitoare la trafic, nu mai vorbesc de economie.
          Cat despre celelalte probleme cu nereguli in trafic toate sunt discutabile mai putin bautura la volan, acolo sa i-l anuleze pentru totdeauna.
          Hai sa dam numai legi, da-le dreacu de drumuri, la ce ne trebuie, nu vezi ca mor foarte multi oameni pe ele?
          Hai sa incheiem ca nu avem deloc aceleasi pareri si suntem pe langa subiect de-a binelea atat timp cat sus scrie despre suspendarea carnetului la neplata amenzilor cu care sunt de acord, voi conduce fara permis.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

          Comment


          • Ai primit vreo 4 intrebari in ultima mea postare dar n-ai raspuns la nici una; vroiam sa ma edific din ce categorie de soferi faci parte. Oricum acum m-am edificat.
            Cunosc titlul topicului, dar tin sa-ti amintesc, faptul ca pentru a nu mai deschide altul nou, eu sunt cel care am redeschis discutiile dupa ce acestea au stagnat timp de 6 luni si care se refereau la acelasi proiect al Codului Rutier.

            Originally posted by IancuMIC View Post
            Ce parere aveti despre sanctiunile propuse in noua varianta a Codului Rutier 2013?
            http://www.realitatea.net/cod-rutier...e_1269445.html
            Asa ca, daca moderatorii n-au zis BA, eu consider ca putem discuta, fara sa fim pe langa.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

            Comment


            • Nu cred ca te-ai edificat corect, in fine, daca tot s-a intamplat edificarea, fereste-te de mine pe sosele. Muuhuhuahahaha.
              Faptul ca dumneata ai o parere despre trafic si eu alta, inseamna ca nu sunt un sofer cuminte ? Nu ca as fi ...
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

              Comment


              • Ok, hai s-o luam altfel: Vi se pare normal ca acum cativa ani, trecerea pe rosu se sanctiona cu AMENDA, iar acum sa se suspende permisul 2 ani ? Este o lege aberanta si cel mai sigur a fost o informatie trunchiata, menita sa creeze valuri. Legile astea trebuiesc construite in baza unui spirit si nu este normal (multe lucruri nu sunt normale, stiu) sa ai asemenea legi pe scheletul unei infrastructuri aproape inexistente. Repet pentru a nu stiu cata oara, problema actuala este aplicarea legii, incepand cu Politia si terminand cu judecatorul.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                Comment


                • Originally posted by jonnie007 View Post
                  Eu cred ca poate fi impanzita Romania de autostrazi si tot degeaba! in lipsa unei legislatii bine pusa la punct si cu adevarat severa...tot haos va fi!
                  Foarte bine punctat!
                  Ce nu-nţeleg ei e că din cocălar nu faci domn peste noapte... Îi tot trag într-una cu circumstanţe atenuante, ba că eşti nevoit să mergi prin sate, ba că nu trebuia inventată culoarea galbenă... Fraţilor, planificaţi-vă călătoriile ţinând seama de drumurile existente şi de legislaţia în vigoare. Nu mai tot mestecaţi mărunt din buze şi aruncaţi cu noroi, vedeţi întâi parul din ochiul propriu.
                  Nu vă doresc, ca în cazul în care aveţi copii, să vi-l lovească vreun libertin d-ăsta în ale interpretărilor legislaţiei în partitură proprie!

                  PS: trecerea pe roşu este caz particular de neacordare de prioritate, printre cele mai grave contravenţii şi se sancţionează cu permis suspendat dintotdeauna, din câte ştiu eu. Pe 5 ani, nu pe 2, aş face eu.
                  Last edited by ursamajor; 25 September 2013, 21:15.
                  Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                  Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                  Comment


                  • Acum cativa ani, se sanctiona doar cu amenda si suspendarea permisului doar daca faceai accident. Nu mai retin perioada2006, parca.
                    Cocalarismul porneste de sus, asa ca nu-ti doresc sa te trezesti c-ai incalcat legea accidental si sa fii ars la sange, iar 2-3 cocalari (la 10 fraieri) care pot, scapa cu o mica atentie la Organ. Si atunci vin si intreb, care e diferenta?

                    PS: Hai sa discutam pe marginea subiectului ca niste oameni maturi si sa lasam deoparte comparatiile absurde.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                    Comment


                    • Ai făcut ceva în sensul ăsta, al eradicării cocălărismului? E libertate... că dacă ne lamentăm pe forumuri, nu iese nimic.
                      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                      Comment


                      • Nu inteleg, ce legatura are cu subiectul ? Cocalarismul n-o sa dispara prea devreme, astea sunt chestiuni care se schimba in generatii, daca e cazul SAU vine un regim cu dictatura militara. Ce fac eu? Ma comport ca un om civilizat intr-o aglomeratie de bizoni, sunt constient ca nu-i pot schimba si nici nu e datoria mea.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                        Comment


                        • Am si eu o propunere catre moderatori.
                          Acestui topic sa-i fie alaturat un SONDAJ cu intrebarea; SUNTETI DE ACORD CU SANCTIUNILE PROPUSE IN NOUL COD RUTIER?
                          Sunt tare curios sa vad reactia forumistilor, care desi nu participa la discutii, au posibilitatea sa voteze in acest sondaj.
                          Multumesc frumos.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                          Comment


                          • Iancule, unde e tata sondajul, ca eu nu-l vad
                            Am evitat sa postez pe aici, dar multi si-ar lua una peste bot daca as posta, avand in vedere aberatiile pe care le scot din ei.

                            Si stai linistit, ca nu ma refer la tine, dar am vazut de la altii niste posturi de am zis ca-mi fac cruce cu picioarele

                            Comment


                            • [QUOTE=darksid3;1515666]Ok, hai s-o luam altfel: Vi se pare normal ca acum cativa ani, trecerea pe rosu se sanctiona cu AMENDA, iar acum sa se suspende permisul 2 ani ?

                              Dark! Nu pe 2 ani! sa-l suspende pe 10 ani tata! Dintr-o trecere pe rosu pot rezulta niste victime! Numai ipoteza ca se poate lasa cu pierderi de vieti omenesti, e suficienta sa-i suspende permisu direct pe 10 ani! Insa, sunt si cazuri unde la ora 3 a.m. functioneaza cate un semafor si nu e nici dreaq pe strada...si stai ca fraieru la semafor total aiurea! Partea asta tine de infrastructura la care suntem corigenti! Si exemplele pot continua!
                              E drept ca o infrastructura decenta ar diminua accidentele considerabil....dar mai e mult pana departe!
                              Keep walking...

                              Comment


                              • Ce spui tu deja contravine Constituiei. Nu poti sa pedepsesti ceva atat de drastic pe ideea a ceva ce s-ar putea întâmpla dar nu s-a întâmplat. Hai sa nu confundam populismul cu zona juridica.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google