Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sebi8ta
    replied
    Nu-l mai certa sefu...ca poate omul nu are toate tastele functionale...

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Originally posted by faraonw View Post
    mersi mult de tot raman dator de cinste,dar mai am o rugaminte daca poti si timp sa faci si grila d la bara fata tot cu negru si plafonul pt ca sunt in dubiu nu stiu cum sa o vopsesc ori toata rosie ori cu plafonu negru ori capota,plafonul si portbagajul cu negru..
    Of, Doamne, dare-ar tozdracii-n ea de gramatica, ortografie si scoala, cu totul.

Sa nu mai zic de sorcovitsa aia, ca in loc s-o vopsesti cum a dat-o fabrica, o impopotonezi mai rau ca pe cai la balci... Las-o mai omule simpla si curata, daca tot vopsesti. Si foloseste virgula, cu incredere

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    mersi mult de tot raman dator de cinste,dar mai am o rugaminte daca poti si timp sa faci si grila d la bara fata tot cu negru si plafonul pt ca sunt in dubiu nu stiu cum sa o vopsesc ori toata rosie ori cu plafonu negru ori capota,plafonul si portbagajul cu negru..

Leave a comment:

• tm-65-mir
    replied
    Sa traiesti !!

Leave a comment:

• Teo21Din
    replied
    Revin si eu pe aici...
    Faraonw-imi cer scuze ca nu am acordat o atentie prea mare detaliilor dar mi-am cam iesit din mana
    MIR-poftim
    Attached Files
    Last edited by Teo21Din; 4 June 2013, 17:04.

Leave a comment:

• tm-65-mir
    replied
    Ma ajutati va rog si pe mn cu un clean la portbagaj sa ramana dor butucu de la cheie atat... Multumesc !!
    Attached Files

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    multumesc bgy cred ca o sa le fac rosu complet..

Leave a comment:

• bGy
    replied
    salut

uite stopurile, daca o sa mai am timp lucrez si la restu
    Attached Files

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    nimeni?

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    ma ajuta si pe mine cineva cu vopsirea stopurilor in doua culori?odata rosi si odata negre
    si daca se mai poate vopsirea portbagajului cu rosu,vopsirea barei fata cu rosu si negru lucios la grila si proiectoare,capota motor rosie si plafonul negru lucios
    Attached Files

Leave a comment:

• pipan
    replied
    a intrat lumea in concediu?hai ca vreau sa imi fac o idee,daca ma apuc de masina sau nu!

Leave a comment:

• L3on_rgby
    replied
    Va multumesc mult celor ce m-au ajutat. Asa am sa le si fac cu prima ocazie, negru mat. parerea mea e ca dau mai bine decat acum. chiar foarte mult imi plac. voi ce spuneti?

Leave a comment:

• pipan
    replied
    si jantele aste pe masina

vreau si eu sa vad cum ii sta cu grii mat....cred ca va intra la vopsit si vreau sa o fac mat
    Attached Files
    Last edited by pipan; 16 May 2013, 17:34.

Leave a comment:

• WesF1
    replied
    Costica - poftim pozele , interiorul nu se poate vopsii in photoshop
    Attached Files

Leave a comment:

• ionut_nut
    replied
    sal

colegii imi vopsiti si mie rama farurilor alb,pe unde e acum vopsita negru?vreau sa vina in prelungire cu capota aceeas culoare!multumesc anticipat!!!
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google