Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
salutari!!! cine imi face si mie rotile albe cu centrul unde sunt prezoanele negru va multumesc..ma oftic ca nu am o poza din profil..
-
salutare. va rog,imi puteti schimba si mie culoarea jantei din poza in alb,rosu si apoi negru, dar sa fie colorata total,si interiorul daca se poate ? multumesc mult. numai bine
Fotografie1349.jpg
Leave a comment:
-
Salut! Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste idei de vopsit pentru jante ??
vreau sa vopsesc buza alta culoare..miezu` vreau sa il las asa si buza vreau sa o fac ori Verde/Albastru(deschis)/rosu/portocaliu(ceva sa iasa in evidenta) etc....va rog sa imi faceti si mie un VT Daca se poate...multumesc !
Leave a comment:
-
Am incercau eu ceva dar nu prea mea iesit,cam asa arata.Attached Files
Leave a comment:
-
Doar Loganuri modificati? Ceva frantuzesc nu? Sunt tare curios cum ar da masina mea cu jantele vopsite negre. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!Attached Files
Leave a comment:
-
salutare. imi puteti schimba si mie culoarea jantei din poza in alb,rosu si apoi negru ? multumesc mult. numai bine
Fotografie1349.jpg
Leave a comment:
-
B997NDL-da stiu jantele tale sunt super insa vreau ceva mai colorat :-)
Teo-ms frumos este suficient cat sa mi fac o idee...
Leave a comment:
-
Am incercat un auriu dar nu a iesit... oricum auriu s-ar contrasta superb cu albastrul...Attached Files
Leave a comment:
-
Am dat "sarci" TSW EVO pe Gogu si nu mi-am dat seama de diferenta
Leave a comment:
-
ms teo,dar modelul jantei este acesta din poza de mai jos,este frumos si acela gasit de tine,insa doar acest model am gasit sa l sa-l cumpar de la cineva...culorile pe care le vreau sunt acestea:galben aprins,gri,verde,portocaliu sau rosu..Attached Files
Leave a comment:
-
Am facut si eu ceva , imi pare rau nu am timp acum sa le colorez
Attached Files
Leave a comment:
-
pentru Doru
Jante r15 galben aprins.....portocaliu nu-mi iese deloc..
Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: