Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Va rog frumos daca se poate sa imi dati jos coltarele si sa imi puneti prelungire de opel astra,mersi anticipat.
-
ma puteti ajuta si pe mine cu un VT as dori si eu plafonul si eleronul luneta vopsit in negru merci
Leave a comment:
-
salut . as dorii si eu daca se poate jantele albe puse pe loganul meu . va multumesc
Leave a comment:
-
colegii imi vopsiti si mie rama farurilor alb,pe unde e acum vopsita negru?vreau sa vina in prelungire cu capota aceeas culoare!multumesc anticipat!!!Attached Files
Leave a comment:
-
-
din fata ar arata bine...dar din lateral o sa arate ciudat ca nu e la nivel cu pagurile.
Leave a comment:
-
va rog mult saltati-mi si mie buza aceea sub bara sa vad daca se merita sa o modific sau nu.Attached Files
Leave a comment:
-
Nu face nimic domnu'! Mersi frumos! As mai dori oglinzile si farurile..
Leave a comment:
-
mi-am iesit din mana...
Leave a comment:
-
Salut! Va rog sa-mi faceti si mie pe poza asta un badboy look(toata capota negru mat), oglinzile sa fie de ph2 cu capac vopsit in culoarea caroseriei, grila sa fie fara emblema, cu liniile paralele continue(si in spate sa nu se vada rosu), cu angel eyes-urile din poza atasata. Multumesc frumos si sper ca nu sunt foarte pretentios..
Leave a comment:
-
mersi mult de tot teo,super baiat!acuma ramane sa ma hotarasc la culoloare..dar cred ca voi face cu negru mat capota fata/spate si plafonul iar bara cum ai editat'o tu..inca odata mersi
Leave a comment:

Leave a comment: