daca n-ai ce face cu banii

cred ca ai cam citit printre randuri...o sa vezi ca cei care au facut o, exact asta zic si sunt cei care vorbesc si au impresia ca o sa fie alta masina si alt motor, fiind efect de placebo foarte mare
pe partea cealalta, e si alta chestie...ca asa stoc zici ca e praf si mergi la consum si cand o resoftezi ii dai blana la rosu ca "acuma trage, nu ca inainte" si normal ca ai impresia ca zboara
)
compari o masina cu Ac cu una fara, da resoftata si una fara Ac cu una resoftata da mai plina? Nu mi s pare echitabil..oricum nu te contrazic..cu 1.4 resoftate cu care am mers eu, mi s au parut diferite si din impresiile proprietarilor asta am inteles..pana nu vad la a mea, nu ma bag in polemici..asa visam si eu, sa fac resoftare sa dau gata 1.6, da dupa cateva teste si calcule se pare ca nu e asa usor
) da dupa ani de studiu si dupa ce am aflat ce inseamna de fapt resoftarea am inteles care e treaba..de fapt nu sa fac 1.6, in sensu de liniuta , ci in sens de aceleasi performante..adica sa iei masina cu 1.4, s o resoftezi si sa fie la fel ca un 1.6..sa nu dai 400 de euro in plus pt motor ci doar 50..in fine, copilarii vechi
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment