If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai eu ce ziceam , a zis mapetu ala ca aia de la pitesti l-au facut atata ca el a facut comanda la cateva bucati si il scumpisera mapetii ca nainte era 3.8 si acuma ai 4.9
Am vesti prosapete. Difuzoru spate s-a ieftinit:
difuzor spate 2mil cel din fibra
bara fata 3 mil
eleron luneta 1,5 mil
eleron portbagaj1,5mil
prag 2,5 mil
daca vreti tot kitu e 8 mil!
poze nu am pt ca astia nu au facute ca s-au vandut si au doar matrita si cum primesc comanda , le fac atunci!
Dap, sunt toate din fibra, copie dupa cele originale! Oricum, ramane la alegerea fiecaruia daca vrea sa dea dublu, chiar triplu pe un element de design!
Depinde cat ai de mare diferenta de calitate intre original si copie, eu mai vreau pragurile din kitul de origine dar sunt descul de scumpe 340ron bucata insa am o oarecare teama sa cumpar dastea junk. Am luat cotiera junk din piata 60ron pe ea si am dato moca si mi-am luat originala pt ca mi-am dat seama ca nu se compara cu cea originala ca si calitate.N-am nevoie de praguri dalea indoite pe toate partile parca cioplite cu toporu de mai vezi la unele masini ""tunate"" , eu vreau genul ala de praguri sa acopere tablaria aea urata de jos si ami plac si pt ca sunt scurte si nu scad garda
Blaze 2k: de ce vb de kit ca ar fi junk? L-ai vazut pus pe vreo masina ca sa spui asa ceva? Normal ca acest kit de fibra nu vine ca cel din fabrik, gata de pus pe masina, ca de aia e la juma de pret!Dar si asta de fibra in 10 minute inainte de vopsire se scot porii si gata , e bun pt vopsit! Tu vrei si bun si ieftin(no way)
Poze nu am pt ca baietii au matrita si le fac la comanda!Preturile le-am afisat mai inainte! De gasit se gasesc la mine pe PM!
M-ai inteles gresit , nu am cum sa spun ca ai junk ceva ce nu am vazut (dar am vazut multe amatorii pe diferite marci de masini).Dar din propria mea experienta si din a altor cunostinte ale mele care au cumparat accesorii pt logan de prin piata sau din alte locuri calitatea a fost destul de proasta ,nu s-au portivit cum trebe si alte chestii de genu asta
Pragurile m-ar interesa dar nu prea se renteaza 2.5mil vs 3.1 cele originale , plus ca tre sa platesc si transport pe cand cele originale le cumpar de pe stoc , plus ca nu cunosc calitatea si nu stiu exact ce cumpar.Nici grila fata nu ar fi rea dar ai 410on deci ma abtin
Pai din cate am inteles eu la dacia un prag e 300 ron deci 2 ajung cam 600 ron cu aproximatie....Iar astea din fibra sunt 250 ron setul....Gresesc???? :-?
""Am vesti prosapete. Difuzoru spate s-a ieftinit:
difuzor spate 2mil cel din fibra
bara fata 3 mil
eleron luneta 1,5 mil
eleron portbagaj1,5mil
prag 2,5 mil
daca vreti tot kitu e 8 mil!
poze nu am pt ca astia nu au facute ca s-au vandut si au doar matrita si cum primesc comanda , le fac atunci!""
Asa mai mere, dar stiancu a scris preturile prag 2,5mil nu praguri
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment