giovani, daca remapezi, nu devine sugativa.
marsel: incearca 0744692800 pt remapari la Cluj. Spui ca la recomandarea mea.
Goemon: daca scot acuma un motor asa performant, la anul ce mai scot? Vezi de exemplu clio 1.5dci, care a inceput cu 65CP, apoi 82CP, iar acum Renault are si 1.5dci la 100CP. Crede-ma, MULTI mecanicii de la service Dacia nu sunt informati, habar n-au ce inseamna o resoftare, decat ca "nu e de fabrica, deci nu e buna".
Tot pentru giovani: am resoftat cateva dci-uri in TM, daca vrei te pun in legatura sa vezi cum se comporta masinile.
marsel: incearca 0744692800 pt remapari la Cluj. Spui ca la recomandarea mea.
Goemon: daca scot acuma un motor asa performant, la anul ce mai scot? Vezi de exemplu clio 1.5dci, care a inceput cu 65CP, apoi 82CP, iar acum Renault are si 1.5dci la 100CP. Crede-ma, MULTI mecanicii de la service Dacia nu sunt informati, habar n-au ce inseamna o resoftare, decat ca "nu e de fabrica, deci nu e buna".
Tot pentru giovani: am resoftat cateva dci-uri in TM, daca vrei te pun in legatura sa vezi cum se comporta masinile.

Reclama e sufletu comertului asa ca asta e hai sa va dau eu detalii ... cand mam hotarat sa fac si eu chiptunning am cautat pe net .. am intrebat in stanga si in dreapta si sincer pauza detalii sau ajutor de doamne ajuta ... am gasit in timisoara mai multe persoane care faceau asta si am zis hai sa incerc .. am fost la chiptunning-munchen ... da domne se face costa 300 iti dam factura alea alea ...firesc intrebarea mea a fost in ce consta si cum decurce operatia .. la care mi sa explicat ca e simplu se rescrie o memorie eprom ... zis si facut sa trecem la fapte 

Comment