Da bucsile si flansele nu au nimic , vreau sa o fac sa nu se mai incline atat in curbe , imi scartaie un amortizor spate si vreau cu ocazia asta o schimb toata dar ma gandesc ca daca restul nu are nimic sa nu le schimb aiurea , decat amortizoarele si arcurile .
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Nefiind similare cu alea de Clio, nu prea o sa gasesti. La circuit s-a alergat cu bascule nemodificate, la fel si la Cupa Dacia, n-a prevazut G.Grigorescu asa ceva...
Poti doar sa le confectionezi la meseriasi, habar n-am care-s aia
Comment
-
Unde ai gasit FK in stoc, eu le-am cautat de mi-a venit rau? De asta nu prea gasesti pareri despre ele, nu se mai produc de ceva vreme si nu s-au vandut multe.Originally posted by Scit View Postnu mi-au adus suspenisa Vohland, insa mi-au propus una reglabila FK silverline suspension. poate a incercat-o cineva? ca nu prea am gasit informatii despre FK
Eu am vrut sa-mi iau un set reglabil si pe duritate, stiu ca foloseau amortizoare Koni reglabile care nici alea nu se mai produc pt Logan
sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
la ce pret este reglabila fk?Originally posted by Scit View Postnu mi-au adus suspenisa Vohland, insa mi-au propus una reglabila FK silverline suspension. poate a incercat-o cineva? ca nu prea am gasit informatii despre FKsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Alea albastre au fost vopsite de proprietar. Ia-le pe alea ale colegului, au pret bun
Comment
-
Cu un site de un pot cumpara kitul de suspensie+arcuri la un pret rezonabil stie cineva?Am tot gasit de la 2600 Ron in sus.Cam prea exagerat!Iar suspensiile de la bilstein b8 e la 450 euro 4 bucati ..Am ramas socat.Stiam ca ajunge undeva la 1500 ron.O alta varianta dar sa fie ok ,stie cineva?Nu vreau sa ajung in copaci cu ea!
) De asta nici nu am optat la a taia o spira de la arcuri cum procedeaza multi
)
Comment
-
Multumesc!Pe multe site-uri media e cam 600 ron arcurile iar amortizoarele 400-450 euro set.Pe site-ul oficial e pro kit b12 500 euro cu arcuri+amortizoare+flanse si ce mai e nevoie!
Comment

Comment