Curatare Corp Clapeta 1.6 16v K4m

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Nu stiu daca e chiar aceeasi situatie, la mine trage la 2000-2200 rpm, eu vorbesc de turatii de doi lei gen 1500-1700 rpm. Pana la urma e posibil sa fiu prea pretentios si sa cer prea mult, ideea e ca a condus-o un amic mecanic si lui i se pare ok.
    Mi-a schimbat si bujiile temporar cu unele de origine Eyquem RFC58LZ2E cu doi electrozi putin folosite pentru a vedea cum trage/consuma/etc.
    Ideea e ca, stand cu capota deschisa si analizand/ascultand motorul, da senzatia ca merge perfect fara nici o trepidatie aiurea, cum intri si analizezi acul de la turometru pac, fluctuatii fine.
    Mi s-a spus ca la euro 5 sunt probleme mai nasoale, chiar enervante, mai ales din cauza softului.
    Pana una alta, masina merge, nu se opreste de nebuna, nu trepideaza, a ramas cu o usoara fluctuatie la relanti, asta e, ii dam inainte, n-o mai caut in c@R plus ca, fiind si pe GPL si mergand foarte rar pe benzina(doar la pornire pana trece pe gaz) poate si asta afecteaza.

    Comment


    • #62
      Tu n-ai euro5 ? Softul e5 realmente e nasol, scris cu picioarele, am vazut multi si pe aici care se pling ... eu dau in motorul ala ture pina se rupe, oricum vine vremea deja pentru alta, face 4 ani acum in primavara, rugina, chestii, n-am chef ...

      Comment


      • #63
        Am Euro 4 cu GPL aftermarket.

        Comment


        • #64
          Salutare Domnilor!

          Am mai postat problema mea cu oscilatia mica la relanti la k4m 1.6 16v euro 5 la topicul "motor turat" si "mers relanti neregulat".
          Dupa constatarea mea....
          Aceste masini au Clapeta acceleratie electronica, fara mpp. Practic motorasul pas cu pas este capsulat in clapeta si de acolo se face reglarea relantiului.
          Masina are gpl si la fel face si pe gaz.
          Ciudat este ca pe gaz oscilatiile sunt foarte mici (trebuie sa stai cu ochii pe ac foarte atent si sa-l urmaresti ceva timp sa vezi oscilatiile), in schimb pe benzina mi se par ceva mai mari....(spun ca mi se pare pt ca nu am masurat)
          Cand am montat gpl-ul erau acolo un renault fluence euro 5 k4m cu clapeta electronica si la fel facea ca a mea. Mai era si un renault megane 3 euro 5 la fel face, amandoua aveau o mica/usoara oscilatie la relanti.
          Mecanicul mi-a zis sa stau linistit ca toate fac asa.... Nu tine minte sa fii vazut una care sa mearga perfect....

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google