Si il vezi ziua ? Trebuie sa mergi cu faza scurta aprinsa, stii ca asa e regula asta cu DRL ( de care noi n-avem ), pentru seara noaptea e ok, dar ziua sa nu ti se para cam slab backlight-ul
Ar trebui gasit un backlight de compromis, fix pe o iluminare zi - noapte constanta, suficient de puternic pentru zi, destul de slab pentru noapte. E foarte deranjant noaptea daca e prea puternic si ziua nu prea il vezi.
Ar trebui gasit un backlight de compromis, fix pe o iluminare zi - noapte constanta, suficient de puternic pentru zi, destul de slab pentru noapte. E foarte deranjant noaptea daca e prea puternic si ziua nu prea il vezi.

Display-ul am incercat sa-l curat cu o carpa, apa calda si detergent de vase, nu a mers asa ca am luat o guma de sters si am frecat display-ul cu ea pana sa dus tot lipiciul. Cand am montat display-ul la loc am pus o foaie de calc pe bucata alba de plastic pe care se aseaza display-ul ca sa nu se vada umbre. Rezultatul mi-a iesit ok dar nu arata ca display-ul negativ original, umbrele se vad cand nu am aprinse luminile dar nu foarte pronuntat, cand aprind luminile ziua se stinge display-ul putin mai mult din cauza foii de calc pe care am pus-o iar noaptea se vede cel mai placut cu luminile aprinse. Cuta care a aparut pe folie pentru ca am tras de ea se vede foarte putin cand e display-ul stins si bate soarele pe el, am avut noroc ca nu s-a facut o cuta mai pronuntata care sa se vada si cand e display-ul aprins.

Comment