gionik , hai ca te trec eu pe lista...daca nu ai curaj.
Ps. veniti cu echipament de fotbal , o sa avem meci
Ps. veniti cu echipament de fotbal , o sa avem meci

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...

). Sa nu ma intelegeti gresit, mi-am dorit mult sa vin dar nu se poate (ca pasager nici gand ca nu-mi place sa merg fara masina mea), data trecuta la fulger a fost minunat, atat drumul, peisajul, locatia, colegii de gasca, escapada de dupa....imi plac drumetiile LoganClub. Dupa ce voi schimba ambreiajul voi iesi din oras fara griji si sper sa mai faceti drumetii vara asta ca asa-i frumos. Pentru cei care n-au fost la fulger va promit ca nu are cum sa nu va placa, Cosmine sa ii duci pe Valea Oltului printre muntii aia ca este deosebit de frumos, atat am avut de spus!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment