Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mindrunner
    replied
    Nu sunt camere pe stoc.

Originally posted by budaipmihai View Post
    Am crezut ca am vb cu dvs la telefon. Eu nu sunt in tara acum, poate ii rugati dvs sa imi faca o rama argintie..... Ca sa nu ma fac de ras, pretul a ramas de 16 mil ? Rama argintie implica preturi suplimentare ?
    Pretul va ramane acelasi.
    Last edited by 77sky; 1 May 2012, 11:39. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• arpad
    replied
    Aveti pe stoc camera pt logan. (cand am montat sistemul nu era pe stoc)

Leave a comment:

• budaipmihai
    replied
    Am crezut ca am vb cu dvs la telefon. Eu nu sunt in tara acum, poate ii rugati dvs sa imi faca o rama argintie..... Ca sa nu ma fac de ras, pretul a ramas de 16 mil ? Rama argintie implica preturi suplimentare ?

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Daca baietii ti-au promis ca pot face rama argintie, atunci inseamna ca asa va fi.Oferta cu camera inclusa in pret nu mai este de vreo luna.
    Last edited by 77sky; 30 April 2012, 20:07.

Leave a comment:

• budaipmihai
    replied
    Mi-am facut si eu programare la voi, pe 2 mai, ora 12. Telefonic. Am emotii. Strang bani de ceva vreme sa-mi iau navigatia asta. Doar ca o sa am o mare rugaminte - vreau rama argintie. Nu-mi place cea neagra neam.
    Intind si eu coarda, dar mai dati la promotie camera de marsalier ? Mai e vreo sansa sa o iau inclusa in banii de navigatie ?

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Originally posted by Ivan Marian View Post
    Asta ar fi si mai performanta cu ocazia asta,,cam cand va sosi la voi "Jucaria" asta?
    Am adus sample pe noua platforma ARM.Este OK si se poate instala si pe Dacia. Undeva in 10 zile vor fi suficiente pe stoc.

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Originally posted by pipan View Post
    urmaresc acest post....si cred ca nu ma mai abtin....dar are iesire pt statie?
    Are iesiri de impedanta mare pt statie:
    2Front + 2Rear si 1 iesire dedicata pt subwoofer.

Leave a comment:

• budaipmihai
    replied
    Da, se poate trece pe casco. Eu am pe casco si jentile si farurile lui Daniel. Am la Tiriac.
    Nu - nu sunt de acord cu geamurile fumurii 50% - ramaneti fara talon instant la primul filtru de politie.
    Singura varianta ramane panoul de protectie in fata, sau cu "Doamne ajuta" sa nu se intample.
    Oricum, dupa ce strang banii o sa-mi iau si eu.

Leave a comment:

• cata89ro2000
    replied
    Originally posted by vyalli View Post
    exact la chestia asta ma gandeam si eu cu securitatea de cand ma gandesc la el. Aici eu vad 2 solutii:
    1. treci navigatia pe casco si dormi linistit
    2.ar trebui facut un sistem ca la laguna cu un panou in fata......ar trebui studiata problema mai ales daca baietii pot sa o monteze fara grija......sau pun mai in spate putin si peste el tras ceva....
    3.geamuri fumurii inclusiv pe fata minim 50%

oricum foarte tare aceasta navigatie de cand am vazut-o imi sta gandul la ea si daca strang banii o cumpar imediat....pacat ca de fiecare data se iveste ceva sa cumpar la masina
    cu geamurile fumurii intradevar rezolvi situatia partial ca ii faci si mai curiosi sa vada ce ai de ascuns, nah acuma tine si de noroc si de cat de mult te lauzi cu el, cartierul in care stai, sunt multii invidiosi, poate ca treaba cu casco ar rezolva situatia, chiar sunt curios care sunt conditiile in care se poate trece in casco si cat ar costa in plus, poate ne spune cineva care si-a facut asa ceva.

Leave a comment:

• pipan
    replied
    urmaresc acest post....si cred ca nu ma mai abtin....dar are iesire pt statie?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google