Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut, daca vin eu cu 2din-ul cat ma costa modificarea?
Multumesc.
Leave a comment:
-
Imi permit sa raspund pentru ca am avut aceasta navigatie. Merge fara probleme cu degetul, nu am folosit niciodata stilus la ea.
Leave a comment:
-
aceasta navigatie se utilizeaza doar cu creionul acela ? ecranul este de tip touch-screen din cate am vazut si ma gandeam ca ar merge si cu degetul, dar cred ca degetul ar fi prea mare.
Leave a comment:
-
Nota zece baietilor din service. Am avut o mica problema dar în patru zile (cu tot cu posta) au rezolvat problema. Felicitari şi mulţumesc!!!
Leave a comment:
-
poate gasesti... eu am ph2 si asta a, dat la search... sa vad ce au... incearca!
Leave a comment:
-
Rama in care stau butoanele si navigatia,se vinde separat?Eu am navi si de ceva vreme caut o solutie cu rama
Leave a comment:
-
buna seara, se poate monta si o alta unitate de la o alta firma? modelul care il ave-ti cate iesiri pre-out are?
Leave a comment:
-
Navigatia e IGO, Sygic, etc...?
Eu am satelit de comanda dupa volan... Sistemul are mufa direct pt satelitul de fabrica? Sau vine cu adaptor?
Trimiteti cu tot cu consola de Ph2 in tara? ca daca nu aveti parteneri prin moldova, il montez la reprezentanta...
Leave a comment:
-
Are reglaje de inalte /medii / joase + loudness.
Asa cum a mentionat si Mihai, este un aparat de care iti iti ofera facilitati multimedia normale, carkit + navigatie gps . All in One.
Cine cauta performante de top in zona audio cu siguranta se va indrepta catre modele cu brand de renume dar vor plati si de cel putin 4 ori mai mult!
Leave a comment:
-
Este cu muuult peste ce are loganul 1 stock, iar punctul forte este navigatia care se misca impecabil.
Sunetul nu este Filarmonica din Viena, dar e decent spre bun.
Cu alte cuvinte face de toate, exceleaza la navigatie, si cam atat. Eu am avut-o pe loganul vechi, si am fost foarte multumit de investitie.
Leave a comment:

Leave a comment: