Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lungu Dan
    replied
    Se pot vedea si posturi tv?

Leave a comment:

• male
    replied
    am vazut imagini pe net ca intrarea pentru antena radio e diferita de cea normala.exista vreo adaptare ceva?

Leave a comment:

• arpad
    replied
    Am un aparat De la dvs. Vreau sa cumpar un satelit comanda la volan. Se poate monta? Mai am nevoie De ceva sau pur sí simplu se conecteaza in spate sí atat.?

Leave a comment:

• bobocul
    replied
    Pana la urma am fost sa-mi monteze si mie un sistem. Baietii sunt meseriasi, ce nu-mi place, dar sper sa o rezolve la urmatoarea vizita pe care o sa le fac este faptul ca butoanele de la inchiderea geamurilor si a usilor nu stau cum trebuie la locul lor, nu sunt asezate bine, unele sunt mai intrate altele mai iesite, se observa destul de tare. Pacat ca am observat asta dupa ce am plecat de la ei. O alta bila neagra (dar de data asta cred ca pt producator) manualul este pt un alt tip de aparat, nu are legatura cu cm 3138 cred ca este de la as8101, face referire la butoane care se invart si la optiunile pt telecomanda, oricum un manual foarte sumar, nu inveti mare lucru din el. Pt sandero pretul este 1650 lei si montajul dureaza cam 1 1/2 ore.
    Last edited by bobocul; 25 June 2013, 08:03.

Leave a comment:

• male
    replied
    ce cote are rama in partea decupata in care intra navigatia?

Leave a comment:

• bobocul
    replied
    Se poate pune o alta versiune de IGO sau harti mai noi? Poti sa le copiezi normal de pe un card?
    Este si manual in limba romana?
    Last edited by bobocul; 14 June 2013, 06:40.

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Sunt si Parrot (sunt universale) , dezavantaj este pretul . Numai 2din'ul este undeva la 1700-1900ron , depinde de unde il cumperi . Ai posibilitatea sa iti cumperi si rama + armatura metalica + cablaje de pe net , dar sunt undeva la 90-100 de euro fara transport...

Leave a comment:

• nickpitic
    replied
    Intrebare

Am vazut pe net ca nemtii au folosit la un Duster un model Parrot. Crezi ca ar putea sa instalati pe un Logan asa ceva? Si daca da cam cit ar costa?

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Scuze pentru intarzierea raspunsurilor, am fost plecat din tara plus multe alte treburi pe cap si nu am mai avut timp sa intru pe forum.

Culoarea de baza a ramei este neagra. Daca se doreste gri se poate face si asa dar nu recomandam pentru ca apare un constrast destul de mare intre unitate si plansa de bord. Culoarea neagra peste tot da mai bine pe ansamblu.

Nu este spatiu intre rama si bord.In poza pare ca rama nu este fixata pana la capat in partea stanga sus.

Leave a comment:

• male
    replied
    mi se pare mie sau exista un spatiu intre bord si rama?
    cei care si-au montat pot sa confirme?
    Attached Files

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Am fost PERSONAL si am vorbit cu baietii de la service-ul respectiv,adica si cu initiatorul acestui topic.
    Ei iti dau rama neagra,dar daca vrei o poti colanta cu orice colant de diferite culori.

Leave a comment:

• male
    replied
    multumesc pentru raspuns.
    preferam sa-l primesc de la ce lcare a deschis topicul

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Rama pe care o dau baietii este de regula vopsita neagra.
    Dar daca nu o vrei neagra, o poti "colora" cu un colant oricare.

Leave a comment:

• male
    replied
    nu mai raspunde nimeni?

Leave a comment:

• male
    replied
    Rama e de cularea celei originale?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF