Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorette
    replied
    Sall si cele pentru PH2 cum arata , si niste poze cu Sistem de navigatie 2DIN , si niste poze cum arata montate. Ms

Leave a comment:

• dany007
    replied
    Nu stiu cine si ce vrea sa acapareze, avand in vedere ca ideea si proiectul au fost ale mele , iar mindruner s-a dus in china cu o rama facuta de mine, sa o " prezinte chinezilor" si a uitat sa o mai aduca inapoi , iar in privinta ordinii nu stiu cum poate un om sa mai vorbeasca , cand i se aduc aparate la reparat si el le scoate piese ca sa nu mai poata fi reparate, numai ca nu toti sunt asa fraieri si se mai si prind.
    I-mi pare rau sa spun aceste lucruri aici , mai ales ca nu incerc sa fac decat bine si sa ajut atat cat pot fara a fi mofturos .
    Cine m-a cunoscut sau a vorbit cu mine cred ca poate sa confirme acestea.

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Asa arata la mine dupa montaj.........
    Attached Files

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Asa arata ramele ABS de Logan ph1.
    Attached Files

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Va salut,

Am lipsit de ceva vreme de pe aici si vada ca topicul a fost "acaparat". Dar nu-i nimic, am revenit si facem ordine.

Deci,
    Pentru cei care doresc in continuare rame de Dacia Logan Ph1 sau Ph2, exista ambele pe stoc.
    Sunt din material ABS , fara niciun risc de rupere, injectate in matrtite de inalta presiune. NU SUNT RAME PRELUCRATE.
    Nu se cere rama la schimb.

Preturile sunt urmatoarele:
    199RON Rama PH1
    179RON Rama PH2 /Duster
    Sistem de navigatie 2DIN 1099RON

Se pot achizitiona direct sau trmite prin curierat in toata tara.

Ambele produse produse se afla pe stoc si sunt disponibile imediat.

Rog pe cei care au produse similare si vor sa le comercializeze sa aibe un minim bun simt si sa-si deshida propiul tpioc. Multumesc

Cristian
    0726115644
    Last edited by Mindrunner; 20 November 2014, 12:44.

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Pentru toti cei care vorbesc fara sa stie tin sa anunt ca noile rame sunt perfecte si nu are nimeni ce sa reproseze baietilor care le modifica.
    O sa revin cu poze dupa montajul aparatului.
    Multumesc foarte frumos lui Dan pentru promtitudinea cu care a trimis rama 2 DIN si pentru amabilitatea de care a dat dovada ori de cate ori l-am deranjat la telefon.

Leave a comment:

• dany007
    replied
    De acum inainte nu se mai dau rame separat, si nu se vor mai trimite prin curier.
    Se va putea achizitiona doar pachet , navigatie 2 DIN si rama speciala plus montaj in atelierul nostru la pretul de 1400 lei.
    Cei cu care am vorbit despre rama separat vor putea sa o achizitioneze cand sunt disponibili.

Leave a comment:

• dany007
    replied
    Dimensiunile sunt178/102 mm. Pret: 250 lei + rama la schimb.culoare gri sau negru.

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by dany007 View Post
    noua rama 2DIN pentru Logan PH1 din ABS (fata si spate)
    [ATTACH]490216[/ATTACH]

[ATTACH]490217[/ATTACH]

[ATTACH]490218[/ATTACH]
    Te rog da-mi dimensiunile locasului in care intra aparatul si un pret pentru rama.
    Multumesc frumos.

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    Fast, cauta pe ebay.... ;)
    Eventual da mesaj pt detalii.

Leave a comment:

• dany007
    replied
    Inca nu este disponibil cu android ,dar va fi destul de curand . o sa anunt la momentul potrivit

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Ce aparat pe Android comercializati si la ce pret?
    Multumesc.

Leave a comment:

• dany007
    replied
    draga cata ,daca vezi ca mindruner nu i-ti raspunde poti sa-mi lasi mie mesajele (cred ca pot sa-ti raspund mai complet),si daca nu te intereseaza ramele nu stiu ce cauti de fapt.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Raspundeti si la mesageria aia, mai lasati ramele.

Leave a comment:

• dany007
    replied
    noua rama 2DIN pentru Logan PH1 din ABS (fata si spate)
    IMG_9658a.jpg

IMG_9660a.jpg

IMG_9662a.jpg

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google