Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sall si cele pentru PH2 cum arata , si niste poze cu Sistem de navigatie 2DIN , si niste poze cum arata montate. Ms
-
Nu stiu cine si ce vrea sa acapareze, avand in vedere ca ideea si proiectul au fost ale mele , iar mindruner s-a dus in china cu o rama facuta de mine, sa o " prezinte chinezilor" si a uitat sa o mai aduca inapoi , iar in privinta ordinii nu stiu cum poate un om sa mai vorbeasca , cand i se aduc aparate la reparat si el le scoate piese ca sa nu mai poata fi reparate, numai ca nu toti sunt asa fraieri si se mai si prind.
I-mi pare rau sa spun aceste lucruri aici , mai ales ca nu incerc sa fac decat bine si sa ajut atat cat pot fara a fi mofturos .
Cine m-a cunoscut sau a vorbit cu mine cred ca poate sa confirme acestea.
Leave a comment:
-
Asa arata la mine dupa montaj.........
Leave a comment:
-
Asa arata ramele ABS de Logan ph1.
Leave a comment:
-
Va salut,
Am lipsit de ceva vreme de pe aici si vada ca topicul a fost "acaparat". Dar nu-i nimic, am revenit si facem ordine.
Deci,
Pentru cei care doresc in continuare rame de Dacia Logan Ph1 sau Ph2, exista ambele pe stoc.
Sunt din material ABS , fara niciun risc de rupere, injectate in matrtite de inalta presiune. NU SUNT RAME PRELUCRATE.
Nu se cere rama la schimb.
Preturile sunt urmatoarele:
199RON Rama PH1
179RON Rama PH2 /Duster
Sistem de navigatie 2DIN 1099RON
Se pot achizitiona direct sau trmite prin curierat in toata tara.
Ambele produse produse se afla pe stoc si sunt disponibile imediat.
Rog pe cei care au produse similare si vor sa le comercializeze sa aibe un minim bun simt si sa-si deshida propiul tpioc. Multumesc
Cristian
0726115644Last edited by Mindrunner; 20 November 2014, 12:44.
Leave a comment:
-
Pentru toti cei care vorbesc fara sa stie tin sa anunt ca noile rame sunt perfecte si nu are nimeni ce sa reproseze baietilor care le modifica.
O sa revin cu poze dupa montajul aparatului.
Multumesc foarte frumos lui Dan pentru promtitudinea cu care a trimis rama 2 DIN si pentru amabilitatea de care a dat dovada ori de cate ori l-am deranjat la telefon.
Leave a comment:
-
De acum inainte nu se mai dau rame separat, si nu se vor mai trimite prin curier.
Se va putea achizitiona doar pachet , navigatie 2 DIN si rama speciala plus montaj in atelierul nostru la pretul de 1400 lei.
Cei cu care am vorbit despre rama separat vor putea sa o achizitioneze cand sunt disponibili.
Leave a comment:
-
Dimensiunile sunt178/102 mm. Pret: 250 lei + rama la schimb.culoare gri sau negru.
Leave a comment:
-
Te rog da-mi dimensiunile locasului in care intra aparatul si un pret pentru rama.Originally posted by dany007 View Postnoua rama 2DIN pentru Logan PH1 din ABS (fata si spate)
[ATTACH]490216[/ATTACH]
[ATTACH]490217[/ATTACH]
[ATTACH]490218[/ATTACH]
Multumesc frumos.
Leave a comment:
-
Inca nu este disponibil cu android ,dar va fi destul de curand . o sa anunt la momentul potrivit
Leave a comment:
-
draga cata ,daca vezi ca mindruner nu i-ti raspunde poti sa-mi lasi mie mesajele (cred ca pot sa-ti raspund mai complet),si daca nu te intereseaza ramele nu stiu ce cauti de fapt.
Leave a comment:
-
Leave a comment:

Leave a comment: