Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danvul
    replied
    DANIELRIZ vad ca nu vrei sa intelegi un lucru : amandoua materialele sunt de buna calitate numai ca una este rasina, iar cealalta aste ABS. rasina nu se rupe pentru ca ar fi de proasta calitate ci pentru ca este indoita peste limita ei de lucru. in plus baietii astia macar au dat posibilitatea ca si dacia sa aiba un sistem 2 din de care marea majoritate a celor care si-au pus asa ceva cred ca sunt multumiti. nu poti sa-i impaci pe toti.

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    danvul,in sfarsit...ai lamurit problema,bravo.
    eugen,am desfacut de zeci de ori rama originala...care este facuta dintr-un material plastic de calitate...o scori si o bagi la loc fara sa o rupi ...fara sa ii acoriz prea multa atentie,nu am nimic cu oamenii astia care produc aceasta rama 2 DIN ,doar ca ar trebui sa informeze exact din ce material este si sa ne avertizeze in legatura cu fragilitatea ei,atata tot.Punctele cele mai sensibile ale ei sunt locasurile in care intra butoanele,foate,foarte sensibile,daca deshizi geamul si apesi un pic mai tare pe buton,imediat se rupe acel plastic care tine butonul sa nu intre/iasa afara din locasul lui.In fine,cine isi pune sa aiba mare grija daca va trebui sa o scoata vreodata rama din bord.Stima

Leave a comment:

• danvul
    replied
    dragi mei , am fost la atelier sa ma lamuresc care este treaba cu materialul din care sunt facute ramele si am discutat cu"baietii" ,care au fost foarte amabili si m-au lamrit 100%. deci cum sta treba- ramele sunt turnate dintr-o rasina de foarte buna calitate. Asadar rasina nu este un material plastic(ABS)din care sunt turnate ramele originale pentru care o matrita costa 10-20 mii euro si are nevoie de masini speciale de injectie.
    aceasta rasina se toarna relativ usor fara a necesita masini de injectie, avand dezavantajul ca dupa uscare devine relativ casanta la o anumita forta de indoire
    Dar daca se lucreaza cu atentie nu ar trebui sa fie probleme ,mai ales ca in dreptul clemelor de prindere exista ramforsari metalice.

Leave a comment:

• tica eugen
    replied
    Originally posted by danielriz View Post
    ok,am inteles asta,dar ramele voastre sunt din acel;asi material ca si cea care am cumparat eu ...prost,comentariile isi au rostul,lumea trebuie sa stie ce cumpara,voi o montati si apoi daca eu demontez rama se rupe la demontare ...

garantati ptr calitatea ramei ?daca vreodata vreau sa demontez,sa scot rama,dvd ...trebuie sa vin la voi ,sau pot face singur ?
    daniel, materialul din care este facuta rama este de calitate proasta ... se rupe,sparge imediat daca nu stii sa ''lucrezi'' cu ea
    cu o surubelnita mica si dreapta,o bagi pe marginea dintre bord si rama la fiecare clips si o scoti ... e foarte usor daca esti un pic atent .... eu am dat rama jos de cel putin 10 ori .... si nu a patit nimic
    daca vrei sa te ajut sa dai rama jos .... pm
    poti de asemenea, cred .... sa treci pe la baieti sa iti arate cum sa o scoti cand ai nevoie

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    ok,am inteles asta,dar ramele voastre sunt din acel;asi material ca si cea care am cumparat eu ...prost,comentariile isi au rostul,lumea trebuie sa stie ce cumpara,voi o montati si apoi daca eu demontez rama se rupe la demontare ...

garantati ptr calitatea ramei ?daca vreodata vreau sa demontez,sa scot rama,dvd ...trebuie sa vin la voi ,sau pot face singur ?
    Last edited by danielriz; 26 July 2013, 11:05. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Originally posted by danielriz View Post
    Nu a zis nimeni ca faceti hotie,dar cred ca ar fi bine sa informatii clientul despre calitatea produsului,nu cred ca eu am cumparat de la voi,dar presupun ca aveti aceiasi matrita ca si cei de la care am cumparat eu,si faceti din acelasi material,care daca s-a rupt asa ramane,doar in matrita se mai poate reface.Asa ca eu te intreb,la voi este alta calitate sau este la fel ca si la cei de pe autoshop.Daca voi aveti alta calitate eu ma bag si mai cumpar inca o rama.Oricum cred ca ar fi bine daca postati si solutii ptr prinderea dvd-ului in bord,ptr ca nu toata lumea poate sa vina la voi ptr instalare...spun asta ptr ca nu este chiar simplu sa prinzi dvd in bord,este mult de taiat,daca tai gresit nu mai poti rectifica,eu m-am chinuit un pic,a iesit pana la urma(daca era si rama de calitate ...era perfect),doar ca ma gandesc ptr colegii care vor rama si au deja un aparat,sa le fie usor de montat,asta daca nu cumva este secret...stima
    Nu stiu daca ai observat dar noi NU VINDEM RAME ci solutie completa cu montanjul asigurat in pret. Asa ca aceste comentarii nu-si au rostul AICI.M-ai contactat si pe privat si ti-am spus ca nu te pot ajuta.
    Faptul ca ai achizitionat o rama din alta parte nu este problema noastra! Multumesc pentru intelegere.

Originally posted by arpad View Post
    La intrebarea mea.....?
    Ce model de comezi ati achizitionat? Ce tip de conector are?
    Am vorbit cu colegii mei si mi-au comunicat pretul de 100RON pentru manopera de montare.
    Last edited by Mindrunner; 25 July 2013, 16:17. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    Originally posted by Mindrunner View Post
    Cel putin noi facem si altceva decat sa stam si sa butonam toata ziua la tastatura
    Adresa noastra este cea trecuta pe www.carmultimedia.ro adica str.Pridvorului 64.
    acum mi-am amintit, cand am vazut adresa si am verificat pe google maps foto din teren. am fost la voi acum vreo 6 ani(prin 2007), cand mi-am luat supernova, mi-ati montat inchiderea centralizata si alarma.
    Last edited by mariannn; 25 July 2013, 14:15.

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    Originally posted by Mindrunner View Post
    Scuze pentru intarziere dar nu am fost in Bucuresti o perioada si nu am mai intrat pe aici.

Pentru cei care considera ca fac hotie la drumul mare-> Nu fortez pe nimeni sa cumpere! Cel putin noi facem si altceva decat sa stam si sa butonam toata ziua la tastatura

Acum pe stoc este doar modelul CM3138.
    Adresa noastra este cea trecuta pe www.carmultimedia.ro adica str.Pridvorului 64.
    Nu a zis nimeni ca faceti hotie,dar cred ca ar fi bine sa informatii clientul despre calitatea produsului,nu cred ca eu am cumparat de la voi,dar presupun ca aveti aceiasi matrita ca si cei de la care am cumparat eu,si faceti din acelasi material,care daca s-a rupt asa ramane,doar in matrita se mai poate reface.Asa ca eu te intreb,la voi este alta calitate sau este la fel ca si la cei de pe autoshop.Daca voi aveti alta calitate eu ma bag si mai cumpar inca o rama.Oricum cred ca ar fi bine daca postati si solutii ptr prinderea dvd-ului in bord,ptr ca nu toata lumea poate sa vina la voi ptr instalare...spun asta ptr ca nu este chiar simplu sa prinzi dvd in bord,este mult de taiat,daca tai gresit nu mai poti rectifica,eu m-am chinuit un pic,a iesit pana la urma(daca era si rama de calitate ...era perfect),doar ca ma gandesc ptr colegii care vor rama si au deja un aparat,sa le fie usor de montat,asta daca nu cumva este secret...stima

Leave a comment:

• arpad
    replied
    La intrebarea mea.....?

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Scuze pentru intarziere dar nu am fost in Bucuresti o perioada si nu am mai intrat pe aici.

Pentru cei care considera ca fac hotie la drumul mare-> Nu fortez pe nimeni sa cumpere! Cel putin noi facem si altceva decat sa stam si sa butonam toata ziua la tastatura

Acum pe stoc este doar modelul CM3138.

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    poate ne spui si ceva despre calitatea materialului din care este facuta consola ...a mea e praf,imediat s-a rupt la butoane,este foarte sensibila acolo ,are niste opritoare ptr butoanele de la geamuri,deshidere usi,dezaburire,foarte subtiri opritoarele sau cum se numesc,imediat ce am bagat butoanele in consola au si crapat la 3 butoane,iar consola a intrat in bord la fix,se potriveste de minune,dar cand am dat afara consola ptr a pune antena gps,s-a crapat de la jumate.Intrebarea mea este ...oare nu se poate sa o trimit inapoi ,sa topeasca plasticul si sa il puna din nou in matrita,sau mai comand inca una dar sa platesc mai putin,ca doar o am de o luna...oricum una peste alta 250 lei ,nu este justificat pretul,la telefon cand am intrebat din ce material este facuta consola mi-au spus ca este la fel ca cea de origine,din acelasi material si la fel de rezistenta...
    Mentionez ca nu stiu daca Mindrunner reprezinta aceiasi firma de la care am luat eu consola...toate cele bune
    de aici am cumparat rama http://www.auto-boutique.ro/cumpara/...-logan-4313048
    Last edited by danielriz; 24 July 2013, 09:36.

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    poate daca ai timp, Mindrunner, pune o lista cu unitatile ce le ai in stoc....

Leave a comment:

• budaipmihai
    replied
    Nimeni. Manopera lor este in costul navigatiei. Mindrunner le aduce personal de afara.

Leave a comment:

• male
    replied
    si manopera lor unde se regaseste?manopera de modificare a consolei?aici imi da cu virgura.cine munceste degeaba in lumea asta?

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by Razvy View Post
    250 de lei si consola originala la schimb e hotie la drumul mare.
    Costa 250 de lei consola lor gata modificata, daca vrei sa iti pastrezi consola originala.
    Daca vrei sa nu te coste nimic, dai consola originala la schimb cu aia a lor.
    Deci nu e hotie deloc.

Ps,,eu am fost la ei personal si am discutat despre aceste detalii.
    Daca vrei si insisti ca, consola ta originala sa fie modificata si montata iar pe masina, trebuie sa mai astepti cateva zile.
    Last edited by Ivan Marian; 21 July 2013, 11:56.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google