Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mindrunner
    replied
    @Dan52. Multumim pentru aprecieri. Loganul care a urmat dupa tine a fost terminat dupa miezul noptii

@FastFurious . In zona Clujului nu avem niciun atelier care sa stie sa monteze asa ceva....

Leave a comment:

• Dan52
    replied
    new look

Originally posted by Mindrunner View Post
    Cam asa arata modeul 3138 instalat pe Logan ph1.
    Interfata interactiva Ipad style , carkit bluetooth cu descarcare agenda telefonica.
    pot sa zic ca sunt super multumit de baieti pentru treaba efectuata, recomand cu toata caldura si la altii cu siguranta 100%.
    Pozele postate mai sus sunt din seara asta de pe masina mea.

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by Mindrunner View Post
    @phanes Nu am zis niciodata ca nu se poate monta camera rear, ci doar ca nu au fost pe stoc in momentul achizitionarii.

Interfata interactiva Ipad style , carkit bluetooth cu descarcare agenda telefonica.
    Daca vreau sa achizitionez unul, aveti vre-un reprezentant care sa asigure montajul in zona Clujului?

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    @phanes Nu am zis niciodata ca nu se poate monta camera rear, ci doar ca nu au fost pe stoc in momentul achizitionarii.

Attached Files

Leave a comment:

• arpad
    replied
    asa camera am montat si eu in bara. Este ok.

Leave a comment:

• phanes
    replied
    Pt. Logan sedan spuneati ca nu se poate monta modulul cu camera video marsarier (sau ceva de genul, ca nu aveti camera compatibila cu un loc de montare...). Am gasiti camere video care se monteaza in bara (genul senzorilor) si ma intrebam daca se potriveste...
    Attached Files

Leave a comment:

• danvul
    replied
    uitati-va aici http://forumduster.ro/topic/632-navi...__18#entry9061

Leave a comment:

• danvul
    replied
    am vazut ceva poze cu noul aparat pe un ph2 ,nu le puneti si aici?, si poate mai detaliate

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    pt ca omu si-a montat si ii place la nebunie

Leave a comment:

• danvul
    replied
    pentru ce este UP-ul? asa mare!!

Leave a comment:

• budaipmihai
    replied
    Un mare UP de la mine... merita !

Leave a comment:

• danvul
    replied
    poze cu aparatul nou montat aveti?
    imaginile de fundal pot sa le schimb si eu ca utilizator?
    stie cineva unde putem gasi satelitul cu comenzi de la volan originale de logan?

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Acest thread este exclusiv pentru model 2DIN. Din cate stiu exista adaptoare de volan de Duster dar specifice anumitor modele de unitati.

Leave a comment:

• phanes
    replied
    Cum se numeste mufa pt satelitul de comenzi audio de pe coloana de directie... Sunt producatori care pun asa ceva pe hu (care?)? Ce ar trebui sa caut? Aveti dvs. cd/mp3 player (1DIN) compatibil cu mufa standard de comenzi audio? Se gasesc prin magazine(pe net)? Vreau ceva mai bun decat cel original (de Duster) deoarece vreau sa`mi schimb boxele, si eventual un subwoofer... Astept raspuns. Multumesc!

Leave a comment:

• lucialina
    replied
    daca aveti, postati si ceva poze cu modelul nou pus pe masina! merci

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google