Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gabello999
    replied
    Exista vreo navigatie pentru Logan cu GPS cu comanda vocala ? Daca da, spuneti-mi si mie care si eventual in link sa ma uit

Leave a comment:

• male
    replied
    ce camera de marsarier s-ar potrivi la navigatia pe care o vinzi?

Leave a comment:

• danyirb
    replied
    Salut, poate cineva sa imi arate un sistem de prindere pt ph1? Mentionez ca nu am rama de metal

Leave a comment:

• Iulian93
    replied
    Dar la protectie sa gandit cineva? In conditiile in care mie mi-au spart-o pentru cd playerul stock (blaupunkt) nu prea vad o idee buna lasat asa ceva la vedere.

Leave a comment:

• alex_ph27
    replied
    Salut. Aveti idee daca am o navigatie de volkswagen oare o pot monta pe logan ? Trebuie sa modific ceva la instalatie sau ceva.. Multumesc.

Leave a comment:

• biancamarius5
    replied
    https://goo.gl/images/mrFP36 daca are cineva asa ceva astept sa ma contacteze este cel mai estetic si cel mai usor de montay

Leave a comment:

• DJ CATA
    replied
    Dvd original logan

Salut! doresc o rama ptr.ph1 la care sa se potriveasca navigatia originala logan ph2,si sugestii inlocuire/ mutare butoane!
    Multumesc

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    la ce preturi au navigatiile oferite de dacia sau midrunner, eu am ales sa-mi iau navigatie 1 DIN, cu android. Bate orice, avand in vedere ca pot folosi orice soft, nu doar igo.

Leave a comment:

• tvstar1
    replied
    salut,m-am gandit sa pun aceste flmulete,https://youtu.be/_J33EwAVfbk
    https://www.youtube.com/watch?v=1IbD...ature=youtu.be

Leave a comment:

• tvstar1
    replied
    salut,este destul de greu daca nu esti priceput la bricolaj.

Leave a comment:

• NOL
    replied
    Tvstar1, asa ceva as vrea si eu

Leave a comment:

• baranclaudiu
    replied
    Salut

Salut,sunt baiatul din Craiova care am comandat la voi o rama 2din ptr ph1.Deci,am primit,rama,am achitat curierului cei 250 de roni,intru cu ea in camera si surpriza,nu intra aparatul in locasul decupat????????Iau repede o rigla si o masor,ar trebui sa aibe178/102mm,conform cu specificatiile dvs,afisate aici pe site,dar surpriza,NU ARE.E cu vreo 2 mm mai mica pa fiecare laterala.Mi ati trimis o rama mai mica .Am programare dupa revelion la montatorul dvs. din Craiova,poate sunt eu nebun si poate intra dar nu vad cum,dar oricum nu voi accepta sa fie luata la pila sau mai stiu eu ce alte improvizatii.Daca avea 178/102mm,ar fii intrat la fix,dar nu are........de ce e a mea mai mica si de ce arata altfel,are asa doua profile care ar putea fii taiate ma gandesc,dar nu stiu astept sa vad ce zice baiatul care urmeaza sa o monteze.........pana atunci sunt sceptic si dezamagit.

Leave a comment:

• tvstar1
    replied
    asa ceva???

???navi original dacia....
    Attached Files

Leave a comment:

• valy_kpt
    replied
    rama aceea customizata este cea mai mare prostie, a mea a crapat la 2 saptamani,find nevoit sa mi cumpar originala ,asa este cand te uiti la 50lei !!!chitrosenia se plateste!

Leave a comment:

• danvul
    replied
    Dragii mei , acest proiect a fost furat (copiat) in totalitate de" Mindrunner" cu ajutorul chinezilor , adica atat rama cat si sistemul de prindere(acele tablite de prindere) in afara modalitatii de prindere in bord. Eu sunt acela care a elaborat tot acest proiect de la zero,si care am modificat ramele la inceput ,pana cand am inceput sa le torn din acea rasina care nu s-a dovedit o solutie prea buna pentru cei ce doreau sa scoata rama in fiecare saptamana fara sa stie cum sa o faca, si in fine pana am ales solutia modificarii prin sudura cu ABS.
    concluzia este ca daca se stie ce si cum sa se decupeze in bord si cum sa se prinda acele tablite totul iese perfect , la linie. Cred ca sunt o multime de utilizatori care pot sa confirme acest lucru.

In poza este o navigatie cu ecran 7'' (nu 6,2") cu rama modificata.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google