Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FloNZN
    replied
    Salut. De cand am pus navigatia a facut figuri touch-screen-ul. Acum nu mai merge deloc. Te-am tot sunat, mi-ai zis sa tai din rama, am taiat din rama de a luat-o dracii. Te-am sunat acu vreo 2-3 saptamani, nu iti suna telefonul, ti-am trimis mesaj, am primit raport de stare cu mesaj primit la tine. Ce/cum facem?

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Originally posted by Ryky15 View Post
    D.nle Cristian Mindrunner Va trimit (5 poze) cu Soluție Navigație 2DIN Model (Edonav E100 și Rama adaptoare) montată personal de mine pe Dacia logan ph1 modificat în ph2 Aștept o părere de la dvs. dacă vă place adaptarea și montarea acesteia? Cu stima, Constanta.
    Sincer n-am inteles nimic...cum adica ph1 modificat in ph2??? Tot ce vad in poze este un aparat 2 din montat pe o rama de ph1 si montat intr-un bord de ph1 . Poate bullbar-ul v-a dus in eroare si traiti cu impresia ca sunteti in poseie de ph2/duster
    Si daca dvs. va place, nu prea are importanta ce zice restul lumii.

Originally posted by adyxzz View Post
    colegi, nu vreau sa creez polemici, am achizitionat rama DVD 2 din pentru Ph1, exterior aparent la fel ca si calitate cu cea originala, am pus un DVD Alpine w205 2DIN, sunt foarte dezamagit de rama aceasta, domnilor cand puneti in vanzare ceva, asigurati si suportul logistic pentru montaj si eventualele accesorii, inauntru a fost taiat, pe lateral clipsurile le am pus de pe rama originala, dar la mijloc evident neavand in interior o sustinere ferma, da sa iasa clemele, facand o ''burta'' , ramane sa construiesc acel ''schelet'' , cine a mai montat il rog daca nu e secret de stat sa ma lumineze si pe mine, oricum momentan foarte dezamagit de rama aceasta (cea nemodificata )

Tot nu inteleg de ce sunteti dezamagit de rama? Este cumva dintr-un material prost? se cojeste vopseaua? Se rupe sau este prea rigida?
    Ca montajul nu s-a facut cum trebuie nu tine de calitatea ramei!
    Normal ca se taie din consola masinii atata timp cat nu a fost gandita initial ca 2DIN.
    Last edited by Mindrunner; 28 May 2015, 13:58. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• D a n
    replied
    @Ryky15
    Da jos bullbar-ul acela, ca nu e Duster. Si vopseste-i barele.

Leave a comment:

• Ryky15
    replied
    Soluție Navigație 2DIN (Edonav E100) montata de mine pe Logan ph1

Originally posted by Mindrunner View Post
    Asa cum scrie si in titlu, oferim solutie Multimedia 2DIN cu navigatie pentru bordure de Dacia.
    Se poate instala pe Dacia Logan MCV, Sandero si Duster.
    Unitatea este modelul AS8101 de la Audiosources.
    Instalarea navigatiei se face in atelierul propiu (Bucuresti) si consta in integrarea unitatii in bord, inlocuirea ramei originale cu cea customizata de noi.

Descriere Unitate AS8101 :
    *DVD player integrat, reda si Divx /Xvid /MP3/ VCD /CDA /JPG
    *Slot Multimedia microSD (accepta SDHC pana la 64GB) – reda Divx/ Xvid MP3/ VCD JPG
    *Port USB (pe spate) cu prelungitor – reda aceleasi formate ca slotul SD
    *Port Ipod (pe spate) cu prelungitor
    *Radio RDS
    *Carkit bluetooth cu functie A2DP
    Navigatie GPS cu MCU Atlas V la 533MHz si windows CE6.0- Ruleaza IGO sau orice aplicatie compatibila WinCE.
    Functie Navi Over Audio la GPS- nu se intrerupe coloana sonora din dual zone
    Rezolutie ecran TFT 800x480
    Intrari / Iesiri dedicate , etc, etc.

Aici gasiti specificatia completa a Navigatiei 2DIN Dacia

Pretul pachetului complet este de 1599RON si include Navgiatia 2DIN cu toate accesoriile, rama customizata si instalarea.
    Vom pastra rama de pe masina la care se face instalarea.

Pentru cei care doresc aceesorii:
    Camera video rear: 120RON
    Tuner TV Digital DVB-T HD (mpeg4) 2 antene (receptie la 200KM/h) :450RON

Produsele sunt noi si beneficiaza de garantie 12luni.

Mai multe poze cu aparate instalate gasiti Aici.

Cristian
    0726115644
    D.nle Cristian Mindrunner Va trimit (5 poze) cu Soluție Navigație 2DIN Model (Edonav E100 și Rama adaptoare) montată personal de mine pe Dacia logan ph1 modificat în ph2 Aștept o părere de la dvs. dacă vă place adaptarea și montarea acesteia? Cu stima, Constanta.
    Attached Files

Leave a comment:

• adyxzz
    replied
    sal

colegi, nu vreau sa creez polemici, am achizitionat rama DVD 2 din pentru Ph1, exterior aparent la fel ca si calitate cu cea originala, am pus un DVD Alpine w205 2DIN, sunt foarte dezamagit de rama aceasta, domnilor cand puneti in vanzare ceva, asigurati si suportul logistic pentru montaj si eventualele accesorii, inauntru a fost taiat, pe lateral clipsurile le am pus de pe rama originala, dar la mijloc evident neavand in interior o sustinere ferma, da sa iasa clemele, facand o ''burta'' , ramane sa construiesc acel ''schelet'' , cine a mai montat il rog daca nu e secret de stat sa ma lumineze si pe mine, oricum momentan foarte dezamagit de rama aceasta (cea nemodificata )

Leave a comment:

• carcotashul
    replied
    Are cineva de vanzare rama 2din pt ph1 la care sa potriveasca navigatia de pe logan 2?

Leave a comment:

• carcotashul
    replied
    Ceva noutati despre rama de ph1 care potriveste navigatia originala de logan 2?

Leave a comment:

• cosmin_uau
    replied
    cristi nu trebuie mutate neaparat butoanele,nu pot pune poze sa iti arat despre ce este vorba,polual topicul omului.

Leave a comment:

• cristic1982
    replied
    Trebuie mutate butoanele de pe consola, fata de media nav e mai mare decat un 2DIN clasic.

Leave a comment:

• cosmin_uau
    replied
    da exista,dar trebuie mutate butoanele

Leave a comment:

• carcotashul
    replied
    Buna intrebare. Sunt si eu curios.

Leave a comment:

• ghioka
    replied
    buna seara!
    exista rame de ph1 la care se potriveste navigatia/playerul de pe logan 2?

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Cel mai probabil ai nevoie de un adaptor pt comenzi. Ia legatura cu userul Fratello

Leave a comment:

• cristic1982
    replied
    Montaj comenzi volan

Buna seara,
    Ma poate ajuta cineva cu schema pentru legarii comenzilor de pe volan la un radio GPS 2DIN?
    Din unitate ies 3 fire (Key1, Key2 si GND masa), iar in mufa de la satelit sunt 6.

Va multumesc

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Oferta Lichidare Stoc

Rama PH1+ Sistem Navigatie CM6203 ->1250RON
    Rama Duster+ Sistem Navigatie CM6203-> 1250RON

Ramele sunt cele din ABS nemodificate.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Garantie 12Luni.

Cristian
    0726115644

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google