salut!
din ce am citit lumea e multumita de gps-ul de pe navigatie dar cu sunetul cum sta?
as vrea sa cunosc parerile celor ce si-au montat aceasta navigatie cu preivire la sunetul ei.
ca si claritate ,calitate este peste ce vine stoc?
stiu ca cd-urile cele mai performante au in dotare filtre pentru inalte pentru joase etc. are si asta asa ceva?
multumesc!
Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu din pacate nu avem.Originally posted by racorazvi View PostIn Timisoara aveti colaboratori pentru montajul sistemului de navigatie 2DIN?
Leave a comment:
-
In Timisoara aveti colaboratori pentru montajul sistemului de navigatie 2DIN?
Leave a comment:
-
Ph2 are aceeasi rama ca la Duster, difera doar culoareaOriginally posted by Nimeni View PostCum a mai zis si colegu mai sus , nu a pus nimeni pe logan ph2 ? Aveti vreo poza ? Multumesc anticipat.
Navigatii dedicate cu android compatibile cu majoritatea autoturismelor waze, carplay, android auto, carkit bluetooth, google playstore
Faci un drum la noi si te scolesti.Originally posted by cristi3775 View PostSi nu ai vrea sa ai si in zona asta a tarii?...ce anume trebuie facut?
Leave a comment:
-
Si nu ai vrea sa ai si in zona asta a tarii?...ce anume trebuie facut?Originally posted by Mindrunner View Post@phanes - din pacate nu avem parteneri in zona.
@budaipmihai-ba chiar ma bucur
Leave a comment:
-
Cum a mai zis si colegu mai sus , nu a pus nimeni pe logan ph2 ? Aveti vreo poza ? Multumesc anticipat.
Leave a comment:
-
@phanes - din pacate nu avem parteneri in zona.
@budaipmihai-ba chiar ma bucur
Leave a comment:
-
In moldova (is, bc, nt) nu faceti instalari? Sau sa aveti parteneri?
Leave a comment:
-
Ba da, arata numele postului. Mindrunner, sper ca nu te superi ca am raspuns eu.Originally posted by massimiliano View PostNu-ti arata numele postului de radio??
Leave a comment:
-
aveti de gand anul acesta, sa puneti mai multe poze cu montarea pe PH2?
aceleasi poze pe pagina vanzatorului, de acum doi ani...
Leave a comment:
-
instalare pe un logan ph1 . 20121118_001.jpgsper ca poza e concludenta ..
multumesc
Leave a comment:

Leave a comment: