Dragii mei rasina nu era de proasta calitate (cine spune asta e un necunoscator), din contra era de cea mai buna calitate care exista pe piata la ora actuala, dar este totusi un material care se poate turna fara a se folosi o masina de injectie care costa o caruta de bani ( deci nu merita pentru serie limitata). Carcotasi exista intotdeauna , dar asta nu inseamna ca noi nu cautam cea mai buna solutie si ca nu au fost informati corect la vremea respectiva . acum folosim rama originala( din ABS) pe care o modificam folosind un aparat de sudura cu abs pentru a nu mai exista riscul de a crapa .Deci de aici inainte rama masinii se da la schimb, sau se plateste 100 de lei contravaloare. Pretul ramei modificate este 250 lei +rama la schimb. Suntem totusi singurii din romania care am facut acest proiect viabil, si nu cred ca am lasat impresia ca vrem sa pacalim pe cineva, toata lumea care a cumparat de la noi a fost informata la momentul respectiv atat despre rama cat si despre aparat. Sa-i ascultam pe cei ce au cumparat, sau au stat de vorba cu noi , nu pe cei ce vorbesc in necunostinta de cauza .
Scuzatima daca am gresit cu ceva
Suntem singuri producatori de rama ph1 modificata deci nu o gasiti in forma asta , pe net cum spune cineva, pentru ph2 tot noi am fost primii care am avut solutia dar pentru ca modelul de masina inca se mai producea au copiat altii proiectul si au reusit , cu alte fonduri sa produca la scara mai avantajoasa ( italieni)
Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
oameni buni, cautati pe net rama, aveti sanse sa o gasiti mai ieftin. La fel cum gasiti mai ieftin si navigatiile pentru care ei sunt importatori.
Leave a comment:
-
Intreb inca o data, Se poate vinde sepaat rama? Cat costa? Ma intereseaza varianata PH1
Leave a comment:
-
Pai si el a renuntat sa se mai uite la posturi, dar e mai bine sa fi heiter.
Leave a comment:
-
Pai spune mai sus ca ramele sint acum din ABS, au renuntat la rasina, deci nu se mai rup ...
Leave a comment:
-
Daca este tot din rasina rama...nu e nicio noutate,tot de proasta calitate sunt,informati cumparatorul,sa stie ca dupa montare nu o mai poate scoate din bord fara sa o rupa.stima
Leave a comment:
-
Salut.
La ce pret este doar rama (consola de ph2) pentru navigatie 2din ??
Leave a comment:
-
Exista si pentru ph2, culoare maro( Duster), sau argintiu.pret 1550 lei ( aparat+rama+montaj).
Leave a comment:
-
Da te rog niste caracteristici pentru noul model de aparat si pretul.Originally posted by dany007 View Postnoua rama abs si modelul nou de aparat
Multumesc.
Leave a comment:
-
Pentru ph2 exista ? Imi place f. mult asta din poza de sus !
Se vede calitatea, materialul pare ok...
Leave a comment:
-
noua rama abs si modelul nou de aparat
Leave a comment:
-
salut ,eu sunt unul dintre "baietii" care producem ramele 2DIN pentru Logan.
noile rame pe care le facem sunt din ABS deci: nu mai sunt "fragile"
O rama separat costa 250 lei ,dar depinde de cotele aparatului tau daca se potriveste la dimensiuni.
Pentru mai multe detalii folositi PM
Leave a comment:
-
Salutare. Cat mai costa o consola 2DIN de PH1 argintie?
Ma intereseaza si pe mine.
Leave a comment:
-
Baietii care fac ramele 2 DIN pentru PH1 au acum o noua solutie pentru acestea. Sunt dinABS , deci nu se mai crapa( pot fi scoase si puse la loc fara nici o problema)
Leave a comment:
-
poti sa-mi spui cum ai legat firele pe logan? direct sau interfata? ma refer la comanda pe volan!
Eventual o schema de legare ar fi utila
Multumesc!
Leave a comment:

Leave a comment: