Module Buton Impuls Pentru Geamuri Electrice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• idanny
    replied
    m-ar interesa 6 buc., care ar fi durata de timp estimata pana le voi primi, modalitate de plata etc...

Leave a comment:

• adisss
    replied
    Originally posted by mumus View Post
    si trebuie ca eu sa reglez ceva la el?? sensibilitate?? sau el e deja reglat sa nu iti rupa degetele daca cumva bagi mana la geam...
    in functie de frecarile care le are geamul cu celelalte componente ale usii, va trebui sa reglezi tu puterea motorului.
    aici poti sa iti reglezi cum vrei tu: sa-ti taie degetele sau sa nu ti le taie - dupa preferinte
    normal ca are un reglaj fin si atunci poti sa il gerglezi foarte frumos.

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.Da,interesant.In cazul in care ma hotarasc trebuie sa mai astept sau mai ai pe stoc acele module.
    Numai bine.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    si trebuie ca eu sa reglez ceva la el?? sensibilitate?? sau el e deja reglat sa nu iti rupa degetele daca cumva bagi mana la geam...

Leave a comment:

• adisss
    replied
    da, pentru ca difera doar forma butonului (e mai rotunjita), nu si ordinea firelor.

Leave a comment:

• idanny
    replied
    merge si pentru ph2?

Leave a comment:

• adisss
    replied
    Originally posted by mumus View Post
    deci...se baga pur si simplu in butonul original??
    mai zine o data te rog pe larg ce functii ofera butonasul tau magic.

- se intercaleaza intre buton si conectorul de pe fire
    - nu necesita desfacerea consolei care sustine butoanele
    - intra perfect prin acea gaura unde sunt fixate butoanele

O sa va ajute sa ridicati geamul sau sa-l coborati printr-o singura apasare, astfel mainile va vor fi libere
    Nici nu trebuie sa dati atentie geamului pentru ca acest modul isi face singur treaba: cand ajunge la finalul cursei (sus sau jos) el decupleaza automat, astfel mecanismul este protejat la suprasarcina, motorul deasemenea va fi protejat la suprasarcina (modulul decupleaza la curentul setat de oricine il foloseste)

Sunt sigur ca o sa patiti ca si mine , ca nu imi vine sa il dau jos. de fapt a trebuit sa il dau jos (pentru niste teste) si credeti-ma ca e cam nasol sa stai cu degetul pe buton sa deschizi geamul (cand poate terbuie sa schimbi viteza spre exemplu).
    Oricum asta o pot confirma cei care mai au inca pe partea soferului butonul cu impuls asigurat din fabrica (insa nu la fel de sigur si cu atat de multe protectii ca acesta)

BESO - da, este facut cu relee

Cativa baieti din Cluj care au fost prezenti la o intalnire locala, au si vazut modulul. pot sa va spuna parerile lor despre el.
    Last edited by adisss; 22 July 2009, 08:24.

Leave a comment:

• beso
    replied
    da, asa este, imi cer scuze, n-am fost pe faza. Totusi fiind asa mare cred ca l-ai facut pe releuri, nu?

Leave a comment:

• mumus
    replied
    poze ai ..pe pagina anterioara...

Leave a comment:

• beso
    replied
    si te rog pune niste poze sa-l vedem

Leave a comment:

• mumus
    replied
    deci...se baga pur si simplu in butonul original??
    mai zine o data te rog pe larg ce functii ofera butonasul tau magic.

Leave a comment:

• adisss
    replied
    deci, pretul e de 60 RON pentru membrii forumlui logan club.
    are o lungime de 90 mm si nu o sa incurce.
    daca doresti sa le montezi pe spate atunci imi specifici asta cand dai comanda, si pun fire. atunci nu o sa ai nici un fel de probleme.
    hai sa va explic cateva caracteristici:
    - reglajul puterii de actionare a motorului se face din potentiometru (nu ridica probleme existenta paravantului sau oprirea geamului cu mana)
    - oprirea geamului in momentul cursei se face apasand butonul, indiferent de sens
    - forma modulul permite montarea numai in pozitia corecta atat la buton cat si la conector de pe fire
    - are supraprotectie pentru a nu permite descarcarea bateriei (se autodecupleaza dupa expirarea unui timp setat)

Leave a comment:

• mumus
    replied
    care este pretul final?? si nu incurca cu nimic ca e asa de lung?

Leave a comment:

• adisss
    replied
    Gata baieti, am pus cateva poze ca sa vedeti si voi cum arata modulul cu impuls pentru actionare geam auto. Intr-una dintre poze este prezentat si reglajul puterii motorului din potentiometru.
    Attached Files

Leave a comment:

• fulgerica71
    replied
    Care e stadiul?

Ce se mai intampla cu modulele? In ce stadiu esti cu ele? Sper ca nu ai pierdut "lista cu cumparatorii....pt ca sunt si eu pe acolo........

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google