Module Buton Impuls Pentru Geamuri Electrice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danielliviu
    replied
    Nu se inchid automat la incuierea masinii, pentru asta ai nevoie de o unitate dedicata.
    Multumim adisss, modulele merg super.

Leave a comment:

• 1.5DCI
    replied
    Salutare!

Felicitari adisss pentru modul, am o singura intrebare si daca se poate as dori si eu 2 buc.
    In momentul in care inchizi masina din telecomanda, daca geamul este deschis, se va inchid automat? sau este dedicat doar pentru functionare stricta prin intermediul butonului de actionare?

Merci!

Leave a comment:

• leony69_ro
    replied
    Azi am ridicat si cel de al doilea pachet si s-au si montat pe 2 masini. super marfa. baietii iti multumesc pentru treaba facuta. recomand cu incredere!

Leave a comment:

• alindincluj
    replied
    Multumesc.

Leave a comment:

• adisss
    replied
    Salut Alin,
    butonul functioneaza dupa cum ai descris tu in prima fraza.
    daca ai dat comanda de urcare poti sa opresti butonul prin apasarea lui in orice directie. pentru comanda de coborare este la fel.

Leave a comment:

• alindincluj
    replied
    Buna ziua, adiss. Vreau sa te intreb , in momentul in care se apasa pe buton ( modul ), de exemplu pentru coborarea geamului si vreau sa il opresc la jumatatea cursei va trebui sa mai apas odata pe modul, pe oricare din cele directii ( coborare / urcare ) ? Sau daca este data comanda coborare si vreau sa il opresc trebuie sa apas invers pe urcare ca sa faca oprirea ? Multumesc.

Leave a comment:

• Alex16v
    replied
    Salut adiss!Am urmarit thread-ul tau si pot doar sa-ti spun ca te felicit pentru ce ai facut.M-ar interesa si pe mine 2 module.Iti trimit datele mele pe PM.Mult succes!

Leave a comment:

• leony69_ro
    replied
    Ai P.M. Mai vreau 2 bucati !

Leave a comment:

• adisss
    replied
    Leonard, multumesc pentru increderea acordata si ma bucur ca esti multumit de ceea ce s-a realizat

Leave a comment:

• trisaba
    replied
    sunt interesat de doua module pentru geamurile fata pentru un logan ph2.ce date trebuie sa-ti trimit?mersi

Leave a comment:

• leony69_ro
    replied
    Astazi am ridicat de la posta modulele si le-am si montat cu danielliviu. se cunoaste ca s-a muncit mult la ele si au iesit si functioneaza peste asteptarile noastre.Sint foarte multumit de ele si recomand tuturor care vor putin confort si ajutor atunci cind conduci. Iar celor care vor doar sa gaseasca doar motive le recomand sa faca si ei ceva asemanator si apoi sa vorbeasca. pina atunci....ciocul mic si apreciati munca altora.

Leave a comment:

• adisss
    replied
    mersi bogidan21.
    intr-adevar sa stiti ca nu e numai faptul ca ridica/coboara geamul ci si acele protectii puse acolo (butonul original nu are asa ceva)+reglezi curentul de decuplare cum vrei tu, astfel nu iti prinde mana la geam.

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    bogdan21 eu doar mi-am spus pararea legata de aceste module.Stiu ca de fapt ele sunt facute ca sa coboare sau sa urce geamul dupa o singura apasare.Dar de ex cand vreau sa las putin deschis sa circule aerul,trebuie sa dau foarte rapid 2 click-uri.Mai bine cum e unul normal,cand apas sa coboare pana i-au mana de pe el.Spor la vanzare !
    Last edited by soboBN; 4 August 2009, 21:19.

Leave a comment:

• beso
    replied
    nu este nici o diferenta intre ph2 si ph1 la partea electrica, doar forma plasticelor. Deci da, merge la fel...

Leave a comment:

• adyshor
    replied
    Da merg si in bordul de ph2.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google