Module Buton Impuls Pentru Geamuri Electrice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• onnu_SBL
    replied
    ti-am dat un msj,mai poti face module?asteptam?numa bine

Leave a comment:

• danny_xstyle
    replied
    vreau si eu un buton am facut comanda de 2,3 saptamani dar nu am primit nici un raspuns...mai trimit datele inca o data?

Leave a comment:

• adisss
    replied
    salut, imi cer scuze ca nu am intrat pana acum.
    am sa raspund pe rand la toata lumea.

adimrv:-pretul este de 60 RON/ buc + transport (de obicei prin posta cu ramburs costa pana in 10 RON).

sanderizer: -avand in vedere ca bordul sandero e acelasi cu cel de PH2, iar la PH2 merge perfect, si in plus nu cred ca au schimbat nici instalatia electrica. deci trebuie sa mearga. nu exista nici un risc de nici un fel. geamul il reglezi tu din potentiometrul acela in functie de frecarile care apar la tine in usa.

mcxc:- am primit pm-ul de la tine.

romulandu:- am primit datele tale, stai linistit ca o sa le primesti.

tuturor acuma:
    - astept sa imi vina noile matrite. dupa cum stiti modulele sunt facute manual, cu unelte de care am gasit, iar singura matrita pe care am avut-o nu mai face fata. sapt asta primesc ceva nou si mai bun.
    - sper sa nu va suparati pe mine. merge greu pentru ca am o gramada de treaba (a venit toamna si s-au copt fructele ) si in timpul liber ma ocup si de aceste module.

Leave a comment:

• mcxc
    replied
    Salut adiss. Doresc 2 module,iti trimit datele pe PM. Multumesc.

Leave a comment:

• sanderizer
    replied
    Originally posted by sanderizer View Post
    O sa vreau si eu 2 bucati,iti voi trimite pm cand va fi cazul.Pana atunci,niste nelamuriri: am inteles ca se poate regla curentul care intra in motoras,dar "din fabrica" cum sunt ele reglate? Exista riscuri,daca reglez la una din extreme? adica ori sa nu mearga,ori sa "taie" in carne? Cat este de mare plaja de reglaje? Voi fi nevoit sa reglez de ex. in functie de temperatura exterioara...vara/iarna?
    Alta: a mai montat cineva la Sandero? este ordinea legaturilor aceasi ca la Logan? presupun ca da,dar nu strica sa intreb...
    Multumesc pt. raspuns si spor la vanzare!

Nimeni,nimic?

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    ok mersi si astept pana luni.

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Nu il am!Sorry.Am vorbit pe pm(privat)
    Numai bine.

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    mersi si daca nu e prea mult poti sa-mi dai pe pm nr lui de tel?

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.Stai un pic.Nu eu am acele module ci adisss .
    Stiu ca el nu are net(doar la servici)si nu poate intra decit luni.
    Am vorbit eu cu el mai demult.
    Numai bine.Asteapta pina luni sa vorbesti cu adisss.

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    Originally posted by AG 23 YNG View Post
    Salut.
    Pret 60lei/buc.
    Numai bine.
    ok de pret dar cu livrarea ma intereseaza mai mult ca vreau sa le pun pe masina repede.

Leave a comment:

• romulandu
    replied
    Pentru ca a trecut o saptamana si nu am primit nici un raspuns vin cu o intrebare: pe cand livrarea? Nu e nici o graba, dar as vrea sa stiu.

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Pret 60lei/buc.
    Numai bine.

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    care e pretul si timpul de livrare?

Leave a comment:

• sanderizer
    replied
    O sa vreau si eu 2 bucati,iti voi trimite pm cand va fi cazul.Pana atunci,niste nelamuriri: am inteles ca se poate regla curentul care intra in motoras,dar "din fabrica" cum sunt ele reglate? Exista riscuri,daca reglez la una din extreme? adica ori sa nu mearga,ori sa "taie" in carne? Cat este de mare plaja de reglaje? Voi fi nevoit sa reglez de ex. in functie de temperatura exterioara...vara/iarna?
    Alta: a mai montat cineva la Sandero? este ordinea legaturilor aceasi ca la Logan? presupun ca da,dar nu strica sa intreb...
    Multumesc pt. raspuns si spor la vanzare!
    Last edited by sanderizer; 29 August 2009, 17:02.

Leave a comment:

• romulandu
    replied
    Vreau si eu doua module.Ai PM cu adresa.Multumesc.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google