bai nene se vede ca nu a venit mosul pe la voi anu trecut cine stie poate vine anu asta ,in privinta omului cu butoane nu vrea sa va spulber sperantele dar a vazut ca este depasit si ce sa spuna ca a plecat din tara si uite asa nu a avut curajul sa spuna ca nu este in stare si ca nu poate confectiona aceste butoane .
poate il cunoaste cineva si poate sa ne spuna ca domnu in cauza ar putea face ceva de genul asta si poate sa merita sa mai faceti tabele si sa mai sperati la aceste butoane.
Module Buton Impuls Pentru Geamuri Electrice
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1. vyp75 - 2 buc
2. pipan - 2buc
3. Demon - 2 buc
4. soboBN - 2 buc
5. adimrv - 2 buc
6. nicuaab- 1 buc
7. Nimeni -2buc
8. ShadoW999 - 2 buc
9. ten - 1 buc
10. red_logan1 - 1 buc
11. alex86 - 2 buc
Leave a comment:
-
1. vyp75 - 2 buc
2. pipan - 2buc
3. Demon - 2 buc
4. soboBN - 2 buc
5. adimrv - 2 buc
6. nicuaab- 1 buc
7. Nimeni -2buc
8. ShadoW999 - 2 buc
9. ten - 1 buc
10. red_logan1 - 1 buc
Leave a comment:
-
1. vyp75 - 2 buc
2. pipan - 2buc
3. Demon - 2 buc
4. soboBN - 2 buc
5. adimrv - 2 buc
6. nicuaab- 1 buc
7. Nimeni -2buc
8. ShadoW999 - 2 buc
9. ten - 1 buc
Leave a comment:
-
1. vyp75 - 2 buc
2. pipan - 2buc
3. Demon - 2 buc
4. soboBN - 2 buc
5. adimrv - 2 buc
6. nicuaab- 1 buc
7. Nimeni -2buc
8. ShadoW999 - 2 buc
Leave a comment:
-
busule eu am niste cunostinte in rasova
.... poate ne intalnim odata..
PS : Deschide-ti un topic la bursa ca sa nu fi sanctionat ..
Leave a comment:
-
1. vyp75 - 2 buc
2. pipan - 2buc
3. Demon - 2 buc
4. soboBN - 2 buc
5. adimrv - 2 buc
6. nicuaab- 1 buc
7. Nimeni -2buc ...
Leave a comment:
-
alex daca gasesti alt undeva ma anunti ca si eu vreau, poate termina omu perioada de munca si se intoarce sa ne rezolve.
Leave a comment:
-
Salut ... sunt cam nou in club da am urmarit cu atentie discutia voastra si dupa ce am cautat pe piata (module si comutatoare cu impuls ) si nu am gasit!!! vroiam sa vad cum pot cumpara si eu 4 module pentru ph2.
e o chestie foarte tare sa nu stai cu mana lipita de buton pana se deschide si se inchide geamu...
Leave a comment:
-
cred ca a fost destul de clar, nu mai comentati pe langa disparitia omului de pe forum.Originally posted by adisss View Post...din nefericire va trebui sa plec din tara pentru cateva saptamani. mi-am gasit slujba noua si ma trimit acolo la specializare.
nu stiu in ce masura o sa mai pot onora deocamdata comenzile voastre.
am vazut toate mesajele private pe care le-am primit, de aceea am dorit sa raspund aici pentru toata lumea...
continuati sa faceti lista si probabil o sa va raspunda la un moment dat
Leave a comment:
-
salut ! sunt mai nou pe aici ... vad ca nu a mai intrat de mult omu pe net .. m'ar interesa si pe mine... acel modul
Leave a comment:
-
eu sper ca omu mai ntra pe forum si vede cate comendi are si ne da un semn de viata.
Leave a comment:

Leave a comment: