[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iti dau pm cu adresa dar te rog ai grija cum le impachetezi sa nu vina in mai multe bucati.
-
vand pt logan sedan,ph1 si ph2:
- 1 aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
protejeaza impotriva criblurii si pietricelelor care sar de la alte masini
are si rol estetic-70 ron
- 1 tavita portbagaj din cauciuc,cu marginea inalta cam de 5 cm-70ron
-5 paravanturi usi,aplicare cu banda dublu-adeziva pt a evita zgarierea geamurilor-70ron
Leave a comment:
-
suport nr cu geam protectie
30ron-1buc.
Leave a comment:
-
am vazut oferta doar ptr. berlina ,dar ptr .MCV nimic ,paravanturi, tavite.........multumesc.
Leave a comment:
-
salOriginally posted by frankcadillac View Postsalut hriberiu! tavitele pt. portbagaj se trimit tot prin posta?
se trimit cum vrei tu.cu posta e mai ieftin
daca esti de prin moldova,am prieteni care distribuiesc marfuri prin zona si aranjez cu ei,dar dureaza mai mult
Leave a comment:
-
update la lista de produse
aparatoare capota ph1,ph2-70ron
paravanturi pt usi,set complet,aplicare cu banda dublu-adeziva pt a evita zgarierea geamului-70ron
tavite portbagaj-70ron
Leave a comment:
-
eu am montat la un service ca nu stiam cum se prinde si am pus doua autofiletante pt siguranta.
da` se prinde bine si in unul
se vede bine ca e alta culoare ca masina
pentru logan aparatoare capota,paravanturi pt usi-70 ron si mai am tavite pt portbagaj,tot 70 ronOriginally posted by MihaitzaMCV View PostIn afara de astea mai ai ceva mai interesant de vanzare ?
Leave a comment:
-
apropo de montaj ,foarte usor ,dar pe tablita care vine prinsa de capota puneti tot banda dubluadeziv ,ptr. a evita zgarierea capotei ,in rest ,sunt super incantat de cum arata, iar vis-a- vis de ce se spunea de gaurirea capotei ,se poate prinde doar intr-un autofiletant,nu trebuiesc doua ,(cand vezi cum da rugina in aripi ,nu mai conteaza daca ii mai aplici doua gauri).......
Leave a comment:

paravanturi nu avea ala de unde le luam eu,iar tavite pt potbagaj erau la 100ron,nu stiu de ce asa scumpe,nu le-am vazut
Leave a comment: