[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
toate bune.......,in afara de pleoape, care intradevar sunt de efect ce se mai gaseste ,compatibil cu mcv-ul,vreau sa achizitionez pleoape dar ar mai trebui ceva ? deci daca fac o comanda sa fie umpic mai consistenta ,noutati?
-
Am primit hood protector-ul si paravanurile. Excelente! recomand!
Up! pentru HRIBERIU
Leave a comment:
-
Daca stateai sa te gandesti vedeai ca pietricelele sar exact pe capota, mai exact pe bordura capotei si bordurile aripilor fata, iar in ce priveste prinderea esti de toata isprava...gaurile nu vin in capota ci in dublura capotei fata.Originally posted by alindrgn View Postnasol. eu nu imi dau gaura in capota nici de gloria partidului. am vazut intr-o zi pe un mcv si am ramas uimit, dar nu am crezut ca asta e sistemul lui de prindere. si daca stau si ma gandesc pietricelele nu sar in fata pe capota...
Mult succes ieseanule
Leave a comment:
-
astept poze cu aparatorile de la cl, bv, medgidia, b, paravanturile la miercurea-ciuc...
Leave a comment:
-
tavita porbagaj sedan- 70 lei
pleoape ph1- 30lei.
sunt scumpe, da` le-am luat ca sunt interesante. de unde le-am luat avea cate o pereche pt cateva modele de masini. poate mai aduce.
sper sa fac rost de o poza cu ele montate
Leave a comment:
-
@topser: aparatorile, tavitele, paravanturile le iau din alta tara. mai strang niste comenzi si ma duc dupa ele. te anunt cand trimit
Leave a comment:
-
hriberiu,astazi am ridicat coletul de la posta.I-ti multumesc ptr.operativitatea de care dai dovada si sper sa bem o bere candva la o intalnire.nu am desfacut inca coletul dar urmeaza.
Ptr. cei care doriti sa comandati de la hriberiu faceti-o cu mare incredere ca totul este super ok,un om de super omenie.
Leave a comment:
-
se misca repede posta, ca si concurenta e mare. bine ca e mai ieftin la ei.
dau si berea lui blackufo cand ne intilnim. daca nu, trimit cu posta

Leave a comment:

Leave a comment: