Merci ICE.
Transportul cu posta ajunge cam 13-15 lei, indiferent de marfa comandata.
Eleronul, aparatoarea capota, paravanturile, sunt 800 de mii. Separat.
Eleronul luneta e fumuriu, ca in poza. Cred ca se poate folia, dupa preferinte.
Saptamana viitoare la sfarsit ma duc dupa ele, sper sa gasesc...
[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vreau si eu eleron luneta! asteptam sa ne anunti cand primesti marfa! ma inscriu la un eleron luneta!astept pm !!!
Leave a comment:
-
salut mai ai eleron luneta
si ma intereseaza daca e ca in poza fumuriu si cat costa transportul prin posta pana la ploiesti
Leave a comment:
-
salut sunt radu as vrea si eu o aparatoare capota sa mi aduci astept sms numai bine
sal;ut sunt radu am uitat sa intreb ornamentul luneta cat costa astept sms numai bine
Leave a comment:
-
recomand este serios
eu am comandat o aparatoare capota si am fost foarte multumit
Leave a comment:
-
adimrv: multumesc si eu
UCN: se monteaza cu banda dublu adeziva pe luneta, costa 80ron. Trimit ramburs cu posta.
bidepa si savoiu_rf 82: aduc peste doua saptamani.
Va hotarati si imi spuneti care ce doreste.
Momentan mai am cateva paravanturi...
Leave a comment:
-
salut sunt radu aparatoare capota mai ai vreuna asd vrea si eu astept sms numai bine
Leave a comment:
-
m-ar interesa si pe mine ornamentul pentru luneta daca mai aduci si daca pretul a ramas acelasi.mersi.
Leave a comment:
-
salut, eleronu pentru portbagaj vine montat pe luneta sau pe tabla de langa, cat costa eleronul, si prin ce trimiti?
Leave a comment:
-
Eu toate pozele care le am sunt cu masinile carara le-am pus paravanturi sau altceva. Nu am de unde sa-ti gasesc solenta cu paravanturi. Vorbeste cu un coleg care face vt si poate te rezolva...
Ultimele paravanturi si un eleron luneta....nimeni interesat?
Leave a comment:
-
M-ar interesa pt fata si sa fie fumurii...dar sa-mi zici si un pret inainte...si o poza daca se poate sa le vad..mersi
Leave a comment:
-
M-a mai intrebat cineva, da` nu am gasit. Daca vrei sigur, din astea cu banda adeziva, mai caut si iti aduc. Ar trebui sa fie mai ieftine ca astea de logan.
Leave a comment:

Leave a comment: