[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hriberiu te ai stabilit in ucraina de nu mai raspunzi esti ucrainian stai acolo unde se fabrica acum loganul nu stiiti ca loganul nu se mai fabrica in romania ci inm ucraina au mutat fabrica la noi se fabrica doar dusterul si sandero deoarece au multe comenzi la nemti si nu fac fata
Leave a comment:
-
Ornamentul pentru luneta se pride cu bada adeziva fara sa mai fie nevoie de mastic nu ???
Leave a comment:
-
poate este plecat in concediu sau in ucraina dupa piese nui nimic asteptam
Leave a comment:
-
salut! paravanturi cu lipici pentru logan berlina si pentru mitsubishi carisma ai ? la ce pret?
Leave a comment:
-
salut! m-ar interesa si pe mine nite paravanturi pleoape. nu prea sunt ”forumist” deci nu stiu exact cum se procedeaza asa ca sper sa imi dai cat mai multe detalii. merci!
Leave a comment:
-
salut hriberiu sunt radu ai mai adus aparatoare capota astept sms numai bine
cand aduci daca nu ai adus dami si mie un sms astept numai bine
Leave a comment:
-
arata bine eleronul ala pt luneta,daca primesti astept un PM sa comand si eu unul,stima si spor la vanzare
Leave a comment:
-
paravanturi te servesc cu drag, pleoape nu mai am demuuult...iti aduc daca vrei, da mai dureaza.
am sa ma duc mai incolo in ucraina, ca sunt probleme cu inundatiile, si e tare aglomerat in vama
Leave a comment:
-
salut hriberiu sunt radu doresc si eu o aparatoare capota astept sms numai bine adresa este urmatoarea strada dispensarului nr 43 comuna razvad judetul dambovita cod postal 137395 telefoane 0723765174,0766438564,0245677454, numele meu intreg savoiu d. radu florin
Leave a comment:
-
astept si eu cand aduci vreau un eleron luneta, ma anunti si iti trimit adresa
Leave a comment:

Leave a comment: