[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• - Geo -
    replied
    ma abonez si eu pana apare ca as vrea un eleron

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    hriberiu te ai stabilit in ucraina de nu mai raspunzi esti ucrainian stai acolo unde se fabrica acum loganul nu stiiti ca loganul nu se mai fabrica in romania ci inm ucraina au mutat fabrica la noi se fabrica doar dusterul si sandero deoarece au multe comenzi la nemti si nu fac fata

Leave a comment:

• gmv97
    replied
    Ornamentul pentru luneta se pride cu bada adeziva fara sa mai fie nevoie de mastic nu ???

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    poate este plecat in concediu sau in ucraina dupa piese nui nimic asteptam

Leave a comment:

• matrix
    replied
    salut! paravanturi cu lipici pentru logan berlina si pentru mitsubishi carisma ai ? la ce pret?

Leave a comment:

• alexutzzu
    replied
    pe unde umbla baiatul asta

Leave a comment:

• icstrem_no1
    replied
    o poza cu eleronu de luneta si un pret!

Leave a comment:

• cucs
    replied
    salut! m-ar interesa si pe mine nite paravanturi pleoape. nu prea sunt ”forumist” deci nu stiu exact cum se procedeaza asa ca sper sa imi dai cat mai multe detalii. merci!

Leave a comment:

• alexutzzu
    replied
    ai adus eleroane luneta

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    salut hriberiu sunt radu ai mai adus aparatoare capota astept sms numai bine

cand aduci daca nu ai adus dami si mie un sms astept numai bine
    Last edited by savoiu_rf 82; 26 July 2010, 22:15. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• AGENTUL NYT
    replied
    arata bine eleronul ala pt luneta,daca primesti astept un PM sa comand si eu unul,stima si spor la vanzare

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    paravanturi te servesc cu drag, pleoape nu mai am demuuult...iti aduc daca vrei, da mai dureaza.
    am sa ma duc mai incolo in ucraina, ca sunt probleme cu inundatiile, si e tare aglomerat in vama

Leave a comment:

• 24MAP
    replied
    As vrea si eu paravanturi si pleoape.

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    salut hriberiu sunt radu doresc si eu o aparatoare capota astept sms numai bine adresa este urmatoarea strada dispensarului nr 43 comuna razvad judetul dambovita cod postal 137395 telefoane 0723765174,0766438564,0245677454, numele meu intreg savoiu d. radu florin

Leave a comment:

• faithles
    replied
    astept si eu cand aduci vreau un eleron luneta, ma anunti si iti trimit adresa

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google