hriberiu sa stii ca si eu am primit coletul la posta a doua zii cand am vorbit noi la telefon.deci rapizi ca niciodata.oricum ridic coletul asa cum am vb noi.Multumesc mult.
A si sa dai o bere lui blackufo ca a facut reclama la greu pentru aparatori.
[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
operativitate maxima ,ridicat coletul la ora 17 ,iar la 17.30 ma lafaiam cu noile achizitii,mii de multumiri ,sunt super ok .sper sa am placuta ocazie sa-ti strang mana.
Leave a comment:
-
Originally posted by blackufo View Postok,cred ca mai ai adresa mea,astept coletul cu aparatorile de vant de pe fata ,mii de multumiri, apropo,va trebui sa mai faci rost de cateva aparattori ptr. capota ,la cata reclama i-am tras o sa curga comenziile .......toate cele bune .
trimit azi pachetu. mc de reclama

Originally posted by czika View PostTavite portbagaj mai ai?S-au ai andut?Si pretul te rog pentru o berlina.Merci.
aveam una si i-am dat-o lui gorgoo. a scris primu`.
pretu e 70 de lei si daca vrei mai aduc
Leave a comment:
-
Tavite portbagaj mai ai?S-au ai andut?Si pretul te rog pentru o berlina.Merci.
Leave a comment:
-
Salut Hriberiu Zi mi te rog tavite pt portbagaj ai pe stoc.... lasa un nr de tel unde te pot gasi vreau sa vad si eu tavitele sau eventual da un beep sau mesaj la 0745144909 Adrian Ms mult
Leave a comment:
-
ok,cred ca mai ai adresa mea,astept coletul cu aparatorile de vant de pe fata ,mii de multumiri, apropo,va trebui sa mai faci rost de cateva aparattori ptr. capota ,la cata reclama i-am tras o sa curga comenziile .......toate cele bune .
Leave a comment:
-
sebi8ta, maine dimineata pleaca la brasov cu posta
de montat cred ca ti-a explicat blackufo
Leave a comment:
-
hriberiu vreau si eu o aparatoare de plastic cea care vine pe capota identica cum ai trimis la balckufo si eu tot un mcv am asa ca vreau.
adresa mea este
loc.Ghimbav
str.Fagarasului,nr 545
jud.Brasov
nume:Plava Sebastian
Jud.Brasov
Telefon: 0743048988
astept sa o primesc...
sa ma anunti la un telefon te rog cand o trimiti ca sa stiu sa merg la posta.Multumesc.
Leave a comment:
-
cu mare drag te-as ajuta, da nu gasesc si nici nu am auzit sa aduca. daaar...daca vrei iti dau numai alea de pe fata ca merg la mcv la jumate de pret din setul completOriginally posted by blackufo View Posttotusi ,revin cu o rugaminte ,imi doresc sa ma poti ajuta cu un set de aparatori de vant ,care se monteaza pe panoul usi dar vreau un set complet si ptr. spate ,insist insistent.prietenii stiu de ce..........
asta pt tine
Originally posted by adimrv View Postsa mai fac rost de bani si o sa vreau aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
protejeaza impotriva criblurii si pietricelelor care sar de la alte masini
are si rol estetic-70 ron+10 transport
inseamna ca esti incantat de ce ai primit. aparatoare mai am una....si poate ajunge la tm
Leave a comment:
-
sa mai fac rost de bani si o sa vreau aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
are si rol estetic-70 ron+10 transport
Leave a comment:
-
totusi ,revin cu o rugaminte ,imi doresc sa ma poti ajuta cu un set de aparatori de vant ,care se monteaza pe panoul usi dar vreau un set complet si ptr. spate ,insist insistent.prietenii stiu de ce..........
Leave a comment:
-
vand pt logan ,ph1 si ph2:
- 1 aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
are si rol estetic-70 ron
- 1 tavita portbagaj din cauciuc,cu marginea inalta cam de 5 cm-70ron
-4 paravanturi usi,pt toate geamurile, aplicare cu banda dublu-adeziva pt a evita zgarierea geamurilor-70ron
Leave a comment:

Leave a comment: