[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sebi8ta
    replied
    hriberiu sa stii ca si eu am primit coletul la posta a doua zii cand am vorbit noi la telefon.deci rapizi ca niciodata.oricum ridic coletul asa cum am vb noi.Multumesc mult.

A si sa dai o bere lui blackufo ca a facut reclama la greu pentru aparatori.

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    da` repede se mai misca posta. ne-om intalni noi candva

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    operativitate maxima ,ridicat coletul la ora 17 ,iar la 17.30 ma lafaiam cu noile achizitii,mii de multumiri ,sunt super ok .sper sa am placuta ocazie sa-ti strang mana.

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    Originally posted by blackufo View Post
    ok,cred ca mai ai adresa mea,astept coletul cu aparatorile de vant de pe fata ,mii de multumiri, apropo,va trebui sa mai faci rost de cateva aparattori ptr. capota ,la cata reclama i-am tras o sa curga comenziile .......toate cele bune .

trimit azi pachetu. mc de reclama

Originally posted by czika View Post
    Tavite portbagaj mai ai?S-au ai andut?Si pretul te rog pentru o berlina.Merci.

aveam una si i-am dat-o lui gorgoo. a scris primu`.
    pretu e 70 de lei si daca vrei mai aduc
    Last edited by hriberiu; 4 August 2009, 10:27. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• czika
    replied
    Tavite portbagaj mai ai?S-au ai andut?Si pretul te rog pentru o berlina.Merci.

Leave a comment:

• gorgoo
    replied
    Salut Hriberiu Zi mi te rog tavite pt portbagaj ai pe stoc.... lasa un nr de tel unde te pot gasi vreau sa vad si eu tavitele sau eventual da un beep sau mesaj la 0745144909 Adrian Ms mult

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    ok,cred ca mai ai adresa mea,astept coletul cu aparatorile de vant de pe fata ,mii de multumiri, apropo,va trebui sa mai faci rost de cateva aparattori ptr. capota ,la cata reclama i-am tras o sa curga comenziile .......toate cele bune .

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    sebi8ta, maine dimineata pleaca la brasov cu posta
    de montat cred ca ti-a explicat blackufo

Leave a comment:

• sebi8ta
    replied
    hriberiu vreau si eu o aparatoare de plastic cea care vine pe capota identica cum ai trimis la balckufo si eu tot un mcv am asa ca vreau.

adresa mea este
    loc.Ghimbav
    str.Fagarasului,nr 545
    jud.Brasov
    nume:Plava Sebastian
    Jud.Brasov
    Telefon: 0743048988
    astept sa o primesc...

sa ma anunti la un telefon te rog cand o trimiti ca sa stiu sa merg la posta.Multumesc.

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    Originally posted by blackufo View Post
    totusi ,revin cu o rugaminte ,imi doresc sa ma poti ajuta cu un set de aparatori de vant ,care se monteaza pe panoul usi dar vreau un set complet si ptr. spate ,insist insistent.prietenii stiu de ce..........
    cu mare drag te-as ajuta, da nu gasesc si nici nu am auzit sa aduca. daaar...daca vrei iti dau numai alea de pe fata ca merg la mcv la jumate de pret din setul complet

asta pt tine

Originally posted by adimrv View Post
    sa mai fac rost de bani si o sa vreau aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
    protejeaza impotriva criblurii si pietricelelor care sar de la alte masini
    are si rol estetic-70 ron+10 transport

inseamna ca esti incantat de ce ai primit. aparatoare mai am una....si poate ajunge la tm
    Last edited by hriberiu; 31 July 2009, 15:20. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    sa mai fac rost de bani si o sa vreau aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
    are si rol estetic-70 ron+10 transport

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    totusi ,revin cu o rugaminte ,imi doresc sa ma poti ajuta cu un set de aparatori de vant ,care se monteaza pe panoul usi dar vreau un set complet si ptr. spate ,insist insistent.prietenii stiu de ce..........

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    Au ajuns la Timisoara paravanturile,mersi.

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    vand pt logan ,ph1 si ph2:
    - 1 aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
    are si rol estetic-70 ron
    - 1 tavita portbagaj din cauciuc,cu marginea inalta cam de 5 cm-70ron
    -4 paravanturi usi,pt toate geamurile, aplicare cu banda dublu-adeziva pt a evita zgarierea geamurilor-70ron

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    impachetez bine,nu-i problema

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google