Consum Logan GPL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Ai avut tu ghinion !!
    La mine nu a facut asa urat...cand am ramas fara gaz... a inceput sa clipeasca becul galben a produs un tiuit dar nu asa de puternic cum spui... era suportabil la ureche nicidecum nu se auzea in afara masinii si daca atunci apesi butonul treci automat pe benzi si nici nu-ti mai tiuie !

    Comment


    • #47
      Asta nu am stiut....oricum..deocamdata vad ca se conporta bine mashina...pe GPL-ul bagat de la RomPetrol...sa vedem....am avut o mica problema cu senzorul de noxe ( cel galben:) am aj in service si de acolo am aflat ca a fost din cauza GPL-ului(rateu de combustie :-??) si am cautat sa il consum cat mai repede ....ca sa nu mai zic ca nu se mai termina...) am facut app 100 de km cu el pe roshu...
      :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

      Comment


      • #48
        Salut la toata lumea! Eu n-am reusit sa alimentez nici-odata mai mult de 43l. Chestia ciudata e ca ledurile verzi se sting destul de repede, iar cu cel rosu aprins fac aproape 200km. Consumul il consider destul de bun, mixt,500 km pe bord cu 42l pe timp rece si cu vreo10 porniri la 0 grade[vreo 3km se mai fac si pe benzina pana trece pe gpl].Voi ce spuneti?

        Comment


        • #49
          Eu fac cam 540 de km cu 42 de litri si ceva

          Comment


          • #50
            McKlaud are dreptate si la mine beculetele verzi se sting ff repede dar ultimul verde ma tine ff mult . Am reusit recordul sa parcurg ~ 380 de KM cu 50 Ron GPL adik 21.739 L GPL deoarece la noi este 2.3 Ron/L ..oricum un consum fff buna avand in vedere ca 150 KM i'am facut prin orash( mers pe la 1400-1600 T/m )... Crede-ti sau nu ... am mers ca la carte...fara accelerari brusti , viteza constanta si luata cu usurelu', ( nu blana ca sa ating repede -usure ..asa batraneste) in limita bunului simtz adik 110 Km/h pana la 120 km/h ..Sunt fff multumit de consumul Golanului.. Toate cele bune va doresc. Sa ne auzim cu bine..
            Last edited by mywrc; 13 April 2008, 13:53.
            :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

            Comment


            • #51
              Gaz ieftin la Petrom
              Am alimentat acum doua zile de la Petrom V,de pe Mihai Bravu,cel de linga Rompetrol,si a fost 2,1 lei.Aviz amatorilor.

              Comment


              • #52
                SALUT. Conduc doar in bucuresti consumul este de 10-12% in zile critice... mai lejer intre 7.5-9 am schimbat la 2500-3000 in oras mers relativ normal, extern la viteza de 80-90 bucuresti-ploiesti 5.5-6 9mers lejer cit mai economic nu am depasit 3.000 de turatii noroc si numai bine

                Comment


                • #53
                  Am si eu o intrebare: poti seta Loganul sa porneasca numai pe gaz? sau porneste doar pe benzina si apoi trece pe gaz.. pt ca ma gandesc ca nu are nici un rost vara sa porneasca pe benzina.

                  Comment


                  • #54
                    Daca vei merge numai pe gaz,o sa bulesti injectoarele de benzina rapid,pentru ca se vor ancrasa.In principiu instalatia nu poate sa porneasca direct pe gaz.Ce se poate face,se poate micsora tempratura de plecare pe gaz,si o sa mearga mai putin pe benzina.
                    Sfatul meu e sa mergi pe benzina din cind in cind,daca vrei sa mai mearga bine si pe benzina.

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by sweetboy View Post
                      Am si eu o intrebare: poti seta Loganul sa porneasca numai pe gaz? sau porneste doar pe benzina si apoi trece pe gaz.. pt ca ma gandesc ca nu are nici un rost vara sa porneasca pe benzina.
                      Se poate porni si direct pe gaz , dar producatorul nu recomanda acest lucru !!!
                      O poti face doar in caz de forta majora >> pana saracului , pe vremuri i se spunea pana prostului <<

                      Comment


                      • #56
                        Din curiozitate..are cineva de aici un 1.6 Gpl? eu mi-am luat un 1.6 gpl si sincer de o luna astept si inca nu l-am vazut la fata.. oricum.. stie cineva cum se prezinta masina?

                        Comment


                        • #57
                          Norocosule !!! Io la 2 saptamani dupa ce mi-am ridicat-o pe a mea au anuntat ca intra in fabricatie 1.6 MPI gpl...cat pe ce sa ma zgarii pe ... mai ales ca diferenta la mine ar fi fost de doar 200 de euro !!!
                          E prea nou modelul man...ma indoiesc ca si-a luat careva de pe aici !

                          Comment


                          • #58
                            Ce sa zic...dupa aproape 2 luni de la comanda...cu greva lui peste cu tot...am intrat in posesia Loganului 1.6 MPI GPL...

                            Autonomia, in rodaj fiind, (max 3000 rpm) mixt (70&#37; Bucuresti, 30% centura) cu gazul din fabrica s-a situat la cca 370 km, pana a inceput sa piuie si a trecut automat pe benzina. Daca presupun ca au fost cca 40l GPL atunci consumul ar fi undeva la 10.8%.

                            Acum vreau sa bag de la pompa 40l GPL si vreau sa vad cat pot sa merg...

                            @sweetboy: ce sa zic, pana acum masina se comporta bine, trage binisor pe GPL...momentan am doar 400 km cu ea (in 3 zile)...Are un zgomot usor mai mare al motorului cand merge pe gaz, decat pe benzina...
                            Last edited by alexyno; 18 May 2008, 02:28.
                            e-mail: office@stickere.info

                            Comment


                            • #59
                              Alexyno..am intrat si eu in posesia masini 1.6 gpl si in 2 zile am facut 250 km cu ea si singurul lucru care nu mi-a plaqt a fost consumul am ajuns pe la 13l stiu ca in rodaj dar ma sperie... tu ce parere ai ? oricum masina se prezinta bn.. su sunetul ala de care ziceai u ca il scoate pe gaz, abia se aude..nu prea se cunoaste diferenta.

                              Comment


                              • #60
                                Zgomotul e doar un pic mai mare... Consumul inca nu stiu ce sa zic, ieri am facut plinul la GPL de la Agip si au intrat fix 42.74 L, am facut cam 130 km si s-a stins un led de la indicator, cu gazul din fabrica, primul led s-a stins pe la 90 de km, asa ca nu mai stiu ce sa zic...Oricum, cred ca se invarte undeva pe la 11&#37;, in oras pe gaz.

                                Pana sa alimentez din nou cu gaz, am mers pe benzina, si in 30 de km CB imi indica un consum de 9.1%, mers numai in oras....(resetat cand s-a termiat gazul)

                                Apropo...tie ce indicatii ti-a dat dealerul ptr rodaj? In cazul meu max 3000....3500 schimbat si 110 Km/h viteza in primii 1500 km
                                Last edited by alexyno; 18 May 2008, 21:48.
                                e-mail: office@stickere.info

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google