Consum Logan GPL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sa tinem cont ca este un motor de 1,6 si totusi este destul de frig in perioada asta ,deci un consum de 9% mediu "presupun" este destul de bun.
    sigpic

    Comment


    • salut ionut
      eu am dat consumul la masina mea in perioada asta de iarna, mers in oras mai mult si la servici,(7km dus/7 km intors) consum mediu, plin la plin.
      Cel de benzina este in ianuarie facut cand am avut un rezervor de benzina plin luat la preturi mici de craciun nu am mers pe gpl,iar la gpl acum si ca de obicei plin la plin. apropo dupa Brasov am alimentat joi parca la 460 km pe ceas cu 42,5l gpl(si ce o mai fii benzina) )
      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

      Comment


      • loganul meu gpl consuma in momentul de fata undeva pe la 9L la suta de km si vreau sa-ti zic ca si cand a fost iarna in zilele alea friguroase si tin masina afara am pornit-o si a luato la prima cheie si consumul era undeva cu vreo 0,5% in plus. si din ce vad si eu pe ce inaintezi in km pe atat o sa-ti mai scada consumul, nu cu mult da o sa mai scada. apropo nam amintit loganul e 1.4
        Last edited by irinell24; 9 March 2009, 11:03. Reason: completare

        Comment


        • Metoda plin - plin - nu am depasit niciodata consum pe GPL mai mult de 12% . Avand in vedere ca masina are 90% din km numai in Bucuresti , si ca GPL e 1.75 litrul e binisor Ce sa zic . Iar legat de viteza - scuza-ma n-am ajuns chiar la 190 dar mai era putin (mai mult de 180 pe GPL nu ia orice ar fi)
          Attached Files
          1.6 MPi Icy White

          Comment


          • la un plin de gpl 42L (1,79lei/litru X 42=75,18 lei) am rulat 514 km. urban+benzina la porniri (deci la consumul asta se mai merita gpl)
            sigpic

            Comment


            • Consum GPL: 10.11 % , calculati dupa computer: La 2022 de km(cel mai mult rulat in oras) am consumat 200 litri GPL.
              Consum Benzina: 8.8 % dupa afisajul de la CB.
              Motor: 1.6MPI

              Comment


              • danu inteleg de ce consuma asa multa benzina nu car mar interesa da mi se pare mult rau

                Comment


                • Originally posted by alinfbl View Post
                  Deci :sa inteleg ca modelele vechi au functia instantaneu si modelele acestea au numai functia consum mediu
                  Poti sa imi spui si mie daca pot schimba cb meu cu unul cu functia consum instantaneu?
                  alin,eu mi-am pus cb cu functia consum instantaneu "am schimbat tablou de bord" dar nu se merita este costul prea mare
                  sigpic

                  Comment


                  • salut. Azi mi s-a terminat gpl-ul si mam uitat pe cb si am observat un lucru : cb la consum imi arata ca am consumat 26.8 L dar eu am alimentat 29 L. si de parcurs am parcurs 285km. pana acum n-am obs chestia asta pana acum ii faceam plinul si-mi arata bine adica pe aproape alimentam 42-43 L si cam tot asa imi arata ca si consumam. Voi ce ziceti?????? Vreau sa spun ca am alergat-o si n-am prea lasat-o sa respire.

                    Comment


                    • pe gaz daca mergi doar pe el iti arata mai putin i litri consumati fata de real(plin)
                      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

                      Comment


                      • Originally posted by ingerulol View Post
                        Metoda plin - plin - nu am depasit niciodata consum pe GPL mai mult de 12% . Avand in vedere ca masina are 90% din km numai in Bucuresti , si ca GPL e 1.75 litrul e binisor Ce sa zic . Iar legat de viteza - scuza-ma n-am ajuns chiar la 190 dar mai era putin (mai mult de 180 pe GPL nu ia orice ar fi)


                        Tot respectul...pt asta la mine se opreste la 17o km ...dar vezi ca poza este dupa youtube ... am urmarit cu atentie clipu' ... mda deocamdata cazanul meu are doar 75 de ponei ...pana la 105 mai este de mancat...apropo..mie la 160 km/h "suge" cam 16 % si cam 13% cand este constant... ma rog

                        toate cele bune.
                        :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

                        Comment


                        • Ciudat ... schimba-ti stilul de condus consumi cam mult pt un 1.4 . Eu am 1.6 90cai si la 180 se plafoneaza pe GPL (am incercat pe varianta PITESTI BASCOV) si consuma cam 9-12 litrii GPL
                          1.6 MPi Icy White

                          Comment


                          • o sa conduc ceva mai lejer sa vad diferenta, dar sant zile in care merg lejer si totul e ok. dar cand mergi in oras si vezi ca e super aglomerat cand prinzi o portiune ii dai sa recuperezi timp si asta e treaba. o mai calci si dupa 3000 de turatii la o depasire si asta se cunoaste. Da la mers normal undeva pe la 9L/100km consuma si eu zic ca e bine. eu ma mirasem sa aveam pe cb mai putin gpl decat bagasem. Drumuri bune tuturor.

                            Comment


                            • Salutare tuturor! Stima si respect! Am un Logan Laureat 1,4 GPL (23.09.2008), 4850 km. Consumul poate ajunge pana la 5,7 % in afara, daca merg usor si constant (testat plin Pitesti- plin Bucuresti >A1). Pe oras sare la 9-9,5. Ca medie am, la 1000 km, 7,6%, km facuti mai mult in afara localitatii. Treaba asta e testata de 2 ori. Repet: condus usor, fara sa solicit masina la reactii bruste (gen: pedala la podea, depasiri, turatie peste 2500-2750). Conteaza f mult stilul de conducere. Numai bine.


                              Comment


                              • Bine-ai venit AGabriel ! Frumusica masina s-o stapanesti sanatos

                                Eu resetez CB cam la 400-800 km de obicei dupa ce fac plin . Referitor la schimbarea stilului de mers nu am fost explicit . A mea consuma 11 lejer cand am luat-o pentru ca incercam sa o menajez ;) , am cerut cateva pareri la prietenii de pe forum , si din viata de zi-zi si am primit aceleasi sfaturi - DRIVE normal , adica da-i . Nu sunt primul care plec la intersectie dar nici al treilea :P Ajung la 60 si stabilizez - constant si masina merge brici schimbat la 2200 minim - 2700 maxim - 5800 cand ma grabesc . Pe benzina consumul este identic cu 1.6 MPi pe care-l mai am din 2006. In Pitesti cam 7.8 in Buc cam 8.5 metoda plin plin dupa 95-105 km numai prin oras .Eu sunt multumit bine de tot . Recomand benzina 99+ (cu toate ca se consuma mai repede - ii place motorului ) parca functioneaza mai "rotund" cu toate ca pare-mi-se ca detonatiile creaza acea trepidatie in motor. pe GPL nu exista si nici pe benzina ieftina
                                1.6 MPi Icy White

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google