Consum Logan GPL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by ingerulol View Post
    Nu vreau sa fiu Gica contra - dar masina ta s-ar putea sa nu ajunga nici pe benzina la 160 cu motorul de 75 cai (sigur pe GPL cu 73 nu ajungi) iar consumul de 15% este indreptatit la viteza de 160 km/h . La viteza aia 2 cilindrii se alimenteaza pe rand cu foarte mult GPL (si 2 evacueaza) ca sa poata sa-ti produca tie cam 80 cai (avand in vedere ca ai vreo 4500-4600 rpm) si la turatia aia "mananca" gpl-ul cum mananca termitele lemnul netratat. Intradevar un consum mediu ar putea sa-ti arate cam 10-12 , dar pe portiunea aia de sosea (autostrada) vei consuma aprox 16 litrii Gaz daca mergi constant 100 km.

    Oricum inca se merita

    Salut ...

    Scuze ca intervin ca "un badaran" dar eu am putut atinge 170 km/h cu "golanasu' " meu de 75 cp , pe GPL. si consuma in jur de 16 ...are dreptate
    gogoasha69 ... ...si apropo daca ai 75 cp / benzina si 73 cp / GPL ...nu o sa-ti produca niciodata mai multi cai , daca iti creste turatia ... CP sunt luat la cuplu maxim ...adica undeva la 5300 r/min...

    Aaaaaaa ca mergi mai lent ...da nu ai 75 cp , ci 40 - 60 ..cand ajunge la turatia maxima a cuplului d'abia atunci motorul dezvolta 73 CP /GPL ...si apropo...consuma 16 % doar in acceleratie , daca o stabilizezi la 160 .. se va lasa consumul la ~11 % cu AC cu tot ...
    :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

    Comment


    • am si eu o intrebare. voua la mers constant 120-130 cat va consuma??????? Dar la 140?????????

      Comment


      • Cu cate persoane in masina??????????? La deal???????? La vale??????????? Vant din fata??????????
        sigpicLaureate 2007 GPL

        Comment


        • 110 km/h - 6.5%
          120 km/h - 7 %
          140 km/h - 9 %
          170 km/h (autostrada ) - 15 % )) 1singura data ...
          singur in mashina .
          :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

          Comment


          • Nu stiu cum e cu stabilizarea ta la viteza mare , dar la mine "suge" 9 litrii GPL / 100 km la 130 constant , iar la 160 si peste deja creste exponential (consuma 16%) De la Bucuresti la Pitesti constant 160 mi-a luat 2 linii de GPL (fiecare are ~8 litrii - asa aratat si CB si asa a dat si la POMPA) Insa avand in vedere ca in Bucuresti nu sare nici cu AC de 12% niciodata / orice ar fi (al meu e si 1.6) eu sunt fericit si consider ca "tine cu casa" masina asta .
            1.6 MPi Icy White

            Comment


            • Ca fost posesor de GPL, nu prea pot fi de acord cu tot (dar asta nu inseamna ca nu e cum spuneti voi...). Puterea pierduta la GPL e mai mare de 2 cai. E drept ca poti ajunge la viteze bunicele, dar nu trage ca si cu benzina veci pururi si amin, ci numai daca te lansezi, eventual dintr-o panta. In ceea ce priveste consumul, din ce stiu eu, constructorul da un consum cu pana la 10% mai mare fata de consumul de benzina la acelasi regim de mers al motorului. Am vazut la voi, pe gaz, consum mai mic decat consumul pe benzina. Poate ar trebui sa va ganditi ca in acel consum este inclusa si benzina folosita la pornirile la rece, pana trece pe gaz. La 160 km / h nu papa 11 l cu tot cu AC pe gaz, cand la aceeasi viteza pe benzina si cu AC ia in jur de 12.
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

              Comment


              • mersi pt parerile voastre. Personal la a mea cred ca imi ea un pic mai mult dar nu sant chiar sigur. o sa ii fac un consum o data mai atent. in general la mine consumul e undeva pe la 9.5 10 da sant foarte multumit. diferenta dintre benzina si gpl la mine se simte foarte FOARTE putin dar se simte. Cand se merge in schimb cu aerul pornit atunci e diferenta.

                Comment


                • am dat o fuga pana la mare si dus intors pe A2 cu o viteza de 120 la dus si 140 la intors ;in total am facut 512 km cu un plin adica vreo 43L gpl.

                  Comment


                  • salut am si eu un logan pe gaz di fabrica si de cand l-am luat nu scade de 10% consumul nici in oras nici afara ce pot sa s fac macar afara sa scada consumul. la 100km\h cred ca e cam mare consumul afara nu?

                    Comment


                    • eu in cta cu aer si la ore de varf ajung aproape de 12%
                      la drum incarcat, fara aer, cta valcea si retur doua rezervoare adica cam 8%

                      Comment


                      • Stiati - cand ati hotarat sa luati GPL - ca puterea se reduce cam cu 10%, iar consumul creste cu pana la 2-3 l / % in plus fata da benzina.
                        @enciu: tu chiar pari sa ai o problema. Incearca sa resetezi CB-ul inainte de a pleca la drum intins si apoi vei vedea cum stau lucrurile. Poate ca nu ai resetat demult si consumul indicat este consumul mediu de cand ai resetat ultima data.
                        @78 PSU: nu cred ca ai un consum mediu mare, avand in vedere cele spuse de mine mai sus.
                        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

                        Comment


                        • puterea nu scade cu 10% ci cu mult mai putin. se simte foarte mult atunci cand se merge cu ac. atunci da poti sa zici ca se simte.

                          Comment


                          • Mi-as pune si ei instalatie GPL,dar mi-e frica putin de consum,dar din cate vad ,,nu e dracul asa negru" cum s-ar zice pe romaneste)

                            Comment


                            • Sti ce inseamna un consum de 11% gpl in oras ( 17.82 lei ), fata de 10% bezina in oras ( 37.3 lei ) ???? Singura influenta pe care o vei simti este cea din portofel .......

                              Comment


                              • Nu este vorba de consum pe gpl,castigi mai mult ca este gazul mai ieftin dar pierzi mult din puterea motorului.Eu unul n-as umbla cu "bomba" dupa mine,parerea mea.
                                Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google